Ett litet söndags-hej

Hej!

Jag finns ju här fortfarande, men mest finns jag ute i det verkliga livet just nu. Att vara tvåbarnsmamma tog all min tid haha, men det är ju inte bara det. Det är också att jobba med Baby Journey dygnet runt. Mina barn och min app tar 90% av all min tid. Kvar finns 10% som går till kompisar, ett träningspass i veckan och Bachelor in Paradise. Typ så.

Om en dryg vecka åker vi till Marbella och landar i huset där. Det ska bli underbart.

Gaia ligger och sover i min famn just nu, hon är så mjuk och varm. Bebislen men med avokado runt munnen eftersom hon börjar bli en stor bebis. Herregud, vad händer med tiden? Jag tyckte den gick fort innan men med två barn springer den inte fram – den kutar som Bolt.

Dante och Damon gör pärlplattor vid matbordet, jag hör dom diskutera kring vilken färg som blir finast längst in i ena hörnet på blomman. Fönstret står på glänt och nedanför frågar en mamma sitt barn om hon vill ha glass. Att bo precis vid en kiosk är otippat mysigt! Jag ser Fritt Falls torn när jag tittar ut, vilken underbar dag för att gå på Gröna Lund. Men vi skippar Halloween där i år, Dante vågar inte efter förra året 🙈

Nu hör jag killarna i köket igen, ”Wooooow” säger dom i kör. Pärlplattorna är klara, tvättmaskinen likaså. Dags att lägga ner min urgulliga bebis och hänga tvätt. Hoppas att ni har en mysig söndag! Vi avslutar inlägget med tio bilder från mitt oktober 2023 hittills 🖤

  1. Så kul att få en uppdatering från dig! Vad har hänt med forni? Älskade att läsa alla artiklar och blev så inspirerad 🙏🏻

  2. Heej! Såg flera kommentarer under ditt förra inlägg kring bloggen. Hur ofta kommer du blogga framöver? Kommer du lägga ner..? Älskar din blogg och önskar gärna att du bloggade mer och längre inlägg, denna plattform behövs 2023..

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi