Ett gott recept och fem bilder

Hej snäckor,

Jag ligger i ena soffan på kontoret och håller på att smälta bort av värmen. Jag gjorde dock genidraget att äta en smoothiebowl till lunch som kylde ner mig något, mmm så god var den! Idag är första riktiga arbetsdagen efter semestern för mig, Dantes föris har nämligen haft stängt till idag så imorse lämnade vi på föris och gick till kontoret som vanligt. Vi har haft en underbar sommar, men jag tror att han är mer än redo att leka med sina kompisar igen.

Vi pratade precis om att det inte går att jobba lika bra när det är varmt, håller ni med oss? Vi har ingen AC på vårt kontor så alla blir lite dåsigare och tempot blir lugnare än vanligt. Jag avskyr när folk klagar på sommaren, men nu vill jag faktiskt också ha svalare temperatur. Jag är klar med bad och lek, säsongen har börjat och jag är redo att jobba på kontoret. Däremot tar jag gärna 20 perfekta grader från och med nu fram tills mitten på oktober hehe…

För att underhålla oss dessa sista dagar innan säsongsstart har vi bland annat bakat. Vi gjorde Sofia Woods recept på kakor med brynt smör och vit choklad – sjukt goda! Och enkla att göra med en treåring. Baka nu alla som läser! Här finns receptet.

Här kommer några bilder från augusti i stan. En dag när Dante somnade i vagnen åt vi lunch på Ångbåtsbryggan!

En annan dag blev det hemmagjorda chokladbollar.

Var på Chanel och bytte min födelsedagspresent, då fick Dante denna bok om Coco herself. Gulligt av dom!

Fika med mamma ♥

Den gamla lilla spårvagnen. Ingenting slår Stockholm ibland alltså :’)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi