Era bästa lifehacks

Hej favoriter!

Hur mår ni idag? Jag mår helt otroligt bra, jobbdagen lider mot sitt slut och vi hade produktionsdag idag där materialet blev himla fint. Snart ska jag iväg och göra botox i mina käkar och sen hem till lilleman.

Anyway!

Jag hade ju en tävling på min Instagram i förra veckan, där tävlade jag ut ADOOREs magiska Everyday Cardigan och Slip Dress i Brown. För att delta delade ni era bästa lifehacks, och wow – tack säger jag bara, haha. Tänkte att det kunde vara kul för er alla att få ta del av svaren!

Här kommer alltså några av alla helt otroliga lifehacks, enjoy!

  1. Hej! Vill veta mer om botoxen! Går du privat pga migrän?

    Har haft olidlig migrän och har testat allt. Går regelbundet på synundersökning, skaffat bettskena, får sumatriptan utskrivet. Har en ny tid inbokad hos vårdcentralen på måndag för att be om mer hjälp, inget hjälper. Den kommer kanske en gång i veckan, vid lunchtid och då behöver jag stänga ner och gå hem. Eller sitta kvar och bita ihop på jobbet, men det är ju inte hållbart.

    Nu har jag bara tagit för givet att det är pga huvudvärk du gör botoxen, men hur kom du fram till att det var ju det som behövdes?

    Kram och trevlig helg till dig och familjen!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi