Weekly Plans

Hej vårblommor!

Gud vad folk blommar när våren slår ut. Jag blir så glad av att se hur alla verkligen kommer ut ur sina skal och blir bättre versioner av sig själva. Tror typ jag skrämde våra anställda imorse när jag på båda mötena skrek om HUR JÄVLA TAGGAD JAG ÄR PÅ DEN HÄR VECKAN TILLSAMMANS!!! men det är sanningen haha. Vi har haft några månader för att bygga team inom marknad och content på Baby Journey och nu sitter teamen vilket betyder att det är dags att gå upp en nivå och gasa på med olika projekt. Det kommer hända galet mycket roliga saker på Baby Journey resten av året så alla som är gravida eller har barn från 0-2 år måste ladda ner appen asap!

Så ja, det är inte så mycket mer än det som försegår i hjärnan just nu. Igår hade jag en högtidsdipp och kände mig ensam, det blir alltid så under högtider för mig. Det spelar ingen roll att jag har en familj som jag umgås med, jag får ändå en känsla av ensamhet och utanförskap utan att egentligen förstå varför? Så känns det alltid bättre när högtiden är över och allt blir som vanligt igen.

Högtider är verkligen inte min grej alltså. Tur att man lär sig förstå sig själv bättre ju äldre man blir. Hannah och Amanda sa i Fredagspodden att de värsta åren för kvinnor är mellan 30-40 år för att man lägger så mycket tid på att övertala och försvara sina livsval, både för sig själv och andra. Kan nog hålla med om det lite? Tycker de flesta kvinnor verkar må bäst mellan 40-70 år typ. Tur att man har det bästa framför sig.

Veckans pepp: Jag ska på hela tre pressluncher i veckan som alla tre ska bli så mysiga och intressanta!
Veckans depp: Måste gräva i min högtidsdepp med min psykolog idag.
Veckans köp: Funderar faktiskt på att köpa något fint till mig själv i veckan! Men vad?
Veckans mantra: Du har makten över dina egna tankar. Tänk bra skit.
Veckans tacksamhet: Min lilla familj ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi