Påsk-incheckning

Hej påskkycklingar!

Hur har ni det i ledigheten? Det här har varit vår bästa påsk på länge, vi har bara lunkat oss igenom den och hållit på med våra små aktiviteter. Påskluncher med familjen och vänner, besök på IKEA, lek utomhus, shopping på stan och date night. Nu kom vi precis hem från Timmy och Sofias nya lägenhet som var SÅ sjukt fin! Så roligt att de hittade och hann flytta in verkligen på håret innan tvillingarna kommer. I en superfin lägenhet och härligt område dessutom. Vi letar ju också ny lägenhet men har ingen stress och måste säga att bostadsmarknaden har varit helt död för oss sen årsskiftet. Dels har vi kollat mer sporadiskt i och med att vi köpte huset i Marbella, men sen kommer det inte ut någonting som vi faller för. Vi hittade faktiskt en lägenhet som vi verkligen tyckte om i höstas men jag fegade lite då vi precis hade börjat titta och efter den jämför vi alla med den och gillar ingen haha.

Är det bara jag som tycker det är så jobbigt med bostadsköp? Det är så många parametrar som ska stämma, ännu fler när man får barn. Och sen den viktigaste pusselbiten av allt: att man blir kär när man kliver in. Som vi kände med vårt andra hus ♥

Jaja. Det är ingen stress med att flytta egentligen utan vi slår till när vi hittar något vi blir kära i och så får man se när det sker.

Nu nattar Damon lilleman och jag hör honom läsa Dantes nya favoritbok där inne. Den handlar om ett lejon som inte tycker om att bråka. Sen blir det film, chips och soffläge hela kvällen. Jag hade ärligt talat helst haft vanlig måndag och jobb imorgon men ska njuta av en ledig dag samt att Stoffe, Camilla och Flora kommer över på middag på kvällen, mmm så mysigt.

Puss och trevlig kväll!

Kan man få något sånt här med gångavstånd till förskolan?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi