Weekly Plans

God morgon älsklingar,

Jag ligger i sängen på hotellrummet efter en sovmorgon till 07.45, Dante somnade senare än vanligt igår så dessa timmar i sängen var riktigt mysiga och värdefulla. Ingenting gör småbarnsföräldrar så glada som lite sovmorgon haha! Vi kom fram till Marbella igår kväll, plockade hyrbilen och checkade in på hotellet där det blev room service och en lång dusch. Duschen efter ett flyg måste vara den skönaste som finns?

Så spännande att vi är här nu. Nu blir det hotellfrukost extra allt med min lilla familj. Om två timmar ska vi plocka upp nycklarna till huset! Det ska ösregna två dagar i sträck men vad gör det när man ska välja ut kakel till badrummet och provmåla ens sovrum i solgul färg 💛

  1. Hej,

    Hur gör ni med bilstol till Dante när ni reser? Tar ni med och checkar in er stol eller går det att hyra på plats? Vill så gärna resa med min bebis men detta verkar så omständigt.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi