Torsdag förra veckan

Hej från event!

Åh jag tycker verkligen om att komma tidigt på morgonen till ett event, alla är mysiga och förväntansfulla inför starten och man hinner alltid precis på håret.

Vi hade ett Baby Journey-event på Hale Breathing Center för att uppmärksamma vår träningsdel med fokus på rörelse, andning och välgörande för kroppen, så vi tyckte att Hale gick hand i hand med detta. 15 stycken influencers var inbjudna för att få en stund där man bara ligger ner och andas. Kan man ge en förälder något bättre?

Det var SÅ fint och välgörande! Det kändes även som att alla gäster uppskattade det och gick därifrån med en bra känsla i kroppen, vilket är det viktigaste när man anordnar ett event.

Själv kände jag att jag kunde ta ett betydligt djupare andetag än innan jag la mig där inne och det håller faktiskt i sig, så jag kommer absolut gå tillbaka.

Resten av dagen filmade vi en cityguide för Maria Nila.

Ett boktips jag tycker verkar bra! Ska kolla om den finns på pocket och slå till inför resan. Lätt ska det vara när man reser, eller vad föredrar du?

Glass på Glassens Dag med lilleman! Satan i gatan vad god 3 Vänners pistage-strut är. Jag svimmade typ???

Och så AW med Bellinis på Schmaltz. Våren i luften!

Kände pirret och livet i mig när vi satt här.

  1. Vill slå ett slag för läsplatta! Jag var SÅ skeptisk innan pga älskar att köpa böcker och bara… själva känslan av dom, men det är så underbart smidigt med läsplatta! Superlätt, man kan läsa i mörker utan lampa, och så länge du har wifi kan du köpa nya böcker. ☺️

  2. Hej!

    Jag undrar vad som hänt med Stephanies blogg, den bara försvann helt okommenterat. Älskade den så ville bara fråga hur det kommer sig att hon inte bloggar längre 🙂 förstår om hon inte vill eller hinner längre, ville bara säga att det var en väldigt uppskattad blogg, och undrar vad som hänt. Kram!

  3. Hallå varifrån kommer kepsen?! Känner ett akut behov då sonens namn börjar på W 🥰

  4. Har du läst boken ”halva Malmö består av killar som dumpat mig”? Läser just nu! Uuuunderbar! 🥰

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi