En färgexpert och lunch med pensionärer

Jag var hos psykologen igår och lärde mig något stort om mig själv som människa och förälder. Det är så märkligt när man är med om det i livet tycker jag. Att man kommer till en stor insikt kring sin personlighet som man liksom måste seriöst fundera, klämma och känna på. Det är ju såhär jag är! Men hur ska jag hantera det?

I direkt aktion så hanterar jag det genom att vara ute i den friska luften med Dante och tänka på allt som är oss. Den lilla personen ska jag faktiskt gå och hämta snart, men först tänka jag att vi skulle skutta igenom lite bilder från senaste tiden. Stort som smått!

Jossan hade bjudit in till en lunch i förra veckan för hennes nya kursportal, Wellbration. Jag satt bredvid en färgexpert och frågade exakt allt och lite till om färger. Hur ska man tänka om färger och energier? SJUKT intressant och hennes färgkurs finns på Wellbration!

Färgtips? Ha på dig orange om du vill attrahera sociala kontakter! Orange är den socialaste färgen vi har. 

En annan dag var vi och shoppade i Östermalmshallen.

Vitaminboost och sån frukt som växer på träd utanför vårt hus i Marbella :’)

Såhär har jag sett ut! I ballongbyxor och tröja från Filippa K.

Toast Skagen på Mellanders med alla pensionärer. Jag älskar pensionärer, vill alltid vara nära dem? Dom har så inspirerande lunk i livet. För det mesta!

Mmm sitta på bardisk med Julia och dricka vitt vin och prata om jobbet.

Jag fick ett bud från All I Am med smink och blev barnsligt taggad. Den blåa eyelinern? Min signaturlook i vår tror jag att det kommer bli!

Och så klickade jag hem denna bok om ledarskap efter tips hos Babba. Bra tips! Taggad på att bli bättre.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi