Weekly Plans

God morgon favoriter,

Jag sitter på kontoret med en kopp halvkall kaffe och har precis korrigerat artiklar för H&M till Baby Journey. Min inkorg svämmar över av mejl och jag vet aldrig riktigt var jag ska börja när det är så många saker att ta tag i samtidigt. Det bästa brukar vara att bara börja högst upp och beta av varje mejl och det som behöver göras inom varje projekt en efter en, men jag är liksom mer sugen på att välja russinen ur kakan och spara det tråkiga jobbet till en annan dag, hehe…

Hur mår du?

Min mens kom igår och jag har inte haft mens på säkert ett halvår pga preventivmedel som gör min mens väldigt oregelbunden/utebliven. Men när den kom förstod jag vad fan det var som hade skett senaste dagarna – PMSens mamma hade varit och hälsat på. Jag har känt mig så fruktansvärt ful och o-omtyckt så det var ju skönt att få svar på varför. PMS är verkligen världens sämsta uppfinning och jag hade kunnat betala dyra pengar för att slippa de låga känslorna som sköljer över mig i samband med mensen. Dessutom har både mensvärk och PMS blivit värre efter barn så tji fick jag!

Temat för den här veckan är enkelhet. Jag ser fram emot att recharge med min lilla familj som jag känner mig lite extra kär i för tillfället. Kanske är det våren.

Veckans jobb: Vi har ett urmysigt frukostevent på Hale Beathing Center på torsdag som jag tror kommer bli en magisk upplevelse! Förutom det ska jag fota en global kampanj till Maria Nila och så allt vanligt jobb som rullar på.
Veckans pepp: Sååå peppad på torsdagens event för jag har velat gå dit så länge!
Veckans depp: Nä men det är mensen med tillbehör.
Ser fram emot: AW med Baby Journey på fredag, det är våffeldagen då så vi ska köra våfflor + bubbel! Hur strålande blir inte dom ihop.
Veckans mantra: Möt dig själv med kärlek, Michaela. Du är inte allt det där dåliga du tänker om dig själv.

  1. Nattljusolja!!! Har hjälpt mig bli av med nästan all min PMS som var brutal efter att jag fick min son. Köper min från Life.

    1. Jag MÅSTE köpa det, körde det innan graviditeten så måste börja igen. Tack för påminnelsen!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi