Weekly Plans

Hej snäckor,

Hur går det med känslorna och humöret idag?

Jag känner mig stabil och ödmjuk. Min bästa känsla är den där jag känner kärlek till min omgivning och liksom ömmar för mina medmänniskor. Ibland kan man ju vara så satans irriterad på allt och alla, men ofta handlar det om inställning. Jag brukar lyssna på en kortare meditation ibland på vägen till kontoret och den hjälper mig att se mina medmänniskor för vad dom är: personer som går upp och varje dag för det mesta gör sitt bästa utifrån sina egna förutsättningar. Det är så lätt att man är för hård mot andra människor ibland, helt i onödan. Alla bär på sina historier och sina trauman som du ofta inte har någon aning om.

Igår jobbade jag mellan 13-18 på kontoret så idag känns det som att jag ligger steget före och har lurat veckan. Måndag! Du kan inte ta mig!

Jag ska precis hoppa in i veckans tredje möte och sen blir det luuuuunch. Kanske libanesiskt? Eller en tunacado från Joe mmmm… Vad brukar ni äta till lunch på vardagarna?

Veckans bästa: Jag ska till frisören på fredag och piffa upp vårfrillan!
Veckans sämsta: Pollen kom och tog mig förra veckan så hej 6 månaders rinnande näsa nu kör vi!
Det här ser jag fram emot: Vi har kommit vidare med ritningarna på huset i Marbella och den här veckan ska vi bestämma kök. KUL!
Det här ska jag prioritera: Tråkig tid med Dante. Insåg att vi kanske gör lite för mycket saker tillsammans och det kan bli för mycket intryck då han processar förskolan väldigt mycket nu. Så jag ska dra ner tempot och typ hänga hemma eller i parken hela veckan. Ingenting större än så.
När helgen kommer…: Ska vi bjuda Petra och Markus på en hejdundande middag asian style! Damon ska laga och jag får stå för det goda humöret! Åh det ska bli mys.
Mantrat att ha med sig: Jag vill väl och litar på att mina medmänniskor också vill det ♥

  1. Fin insikt angående Dante. Det gäller att hitta det stora i det lilla. Vår jämnårige son älskar gömma sig under filten i soffan med mig, eller när jag också plaskar i vattenpölarna på vägen hem. Bara att vara med dem och ha mobilen på ljudlös verkar vara tillräckligt.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi