Happy Valentines!

HEJ mina gullisar och glad alla hjärtans dag!

Jag har en riktigt mysig valentines-känsla i mig idag. Jag och Dante åt frukost imorse med jordgubbar, mackor, kaffe och smoothies. Sen gick vi till kontoret och så tog jag och Jullis en walk n’ talk innan veckans möten började rulla. Jag hann med ungefär 1/3 av dagens punkter och så adderades typ 27 stycken, men jag har bestämt mig för att plocka upp dem imorgon igen. För nu ska jag gå och hämta lilleman på föris efter en låååång gosig alla hjärtans dag-fika på kontoret, och så ska vi mysa loss hemma hela kvällen. Jag har haft världens finaste helg, känner mig fylld med energi och försöker sprida lite extra kärlek idag.

Kan ni förstå att vi knappt får plats i konferensrummet längre! Heeeelt galet, och då är inte ens alla på plats! Kan faktiskt inte tänka mig en bättre present på kärlekens dag än att se vårt företag växa såhär. Livets present!

Semlor och croissanter från Bröd & Salt till trefikan, mmm så gott. Ha en underbar måndag fina ni!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi