Geggemojaslott, gulliga gäng och lunchdejt på tu man hand.

En torsdag i Marbella och vi har bokat lunch på Sea Grill. Det är jag, damerna ovan, våra män och alla barnen.

Dante och Chloé, som ofta beter sig som syskon när vi är med varandra och liksom dras till varann. Undrar om Dante vet om hur mycket jag älskar Chloé? Jag tror nästan han kan känna det.

Titta bara på dom <3

Åh den här lunchen var verkligen en av semesterns härligaste stunder. Det var sååå god mat, tips alla som ska till Marbella! Dessutom vacker utsikt, härligt väder och god stämning.

Vi tog kaffe nere vid havet.

Medan de små byggde slott i säkert två timmar.

Jag var klädd i kjol från Dante6 och tröja från Soft Goat.

Alltså jag får värk i hjärtat av att se oss alla komma gående såhär från stranden? HUR GULLIGA FÅR MAN VA!

På fredagen var det den varmaste dagen tror jag, för vi hade på oss bikini hela dagen hemma hos David och Kattis som hade bjudit över oss på häng.

Det bjöds på grillad lunch, lek i poolen, rosévin och långa konversationer om bostäder i området. Engagemanget våra vänner har haft kring vårt bostadsköp där nere får en miljard poäng <3

Där kan man va!

Efter en lång dag åkte vi över till Jossan och Josef som hade bjudit in till fredagsmys!

Där åt vi tacos medan solen gick ner utanför. Det blir nog årets bästa fredagstaco känner jag redan nu.

På lördagen hade jag, Damon och Dante kvalitetstid helt spontant bara vi! Förutom Timmy kom vår kompis Danne ner och bodde med oss så vips var det fullt hus.

Men så somnade Dante i perfekt tid för lunch och jag och Damon fick till en riktigt härlig lunchdejt medan de andra killarna var iväg på padel, wow vad mysigt det var med en helt egen timme!

Pratade om viktiga saker, gick igenom året och fastnade såklart i jobb för att vi inte kan låta bli.

På kvällen passade Timmy och Danne vår kära son hemma och släppte ut föräldrarna på lördagsmiddag. Vi mötte upp Amanda och Shoan för en middag på Lena nere i Puente Romano. Det blev en fullträffskväll med hetsiga samtal, god mat och grymt vin. Så kul att resa med kompisar!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi