Vinprovning, Bachelor-killar och Fars dag

Hej! Här sitter lilla jag i ett hav av vin. Jag tänkte nämligen att ni skulle få följa med mig på förra veckan! Då var jag på vinprovning med en ny kund till oss på Baby Journey. Det var Nick som är vår sommelier på FORNI som höll i den!

Alltså WOW vad kul och bra det var. Mer vinprovningar i mitt liv känner jag. Det är så kul att lära sig om något man verkligen tycker om att dricka.

I onsdags var jag på Ett Hem för lanseringslunch för Bellas nya bok.

Det var väldigt intressant, mysigt och trevligt!

Helt plötsligt blev det fredag och jag var inbjuden till By Malina för att titta på deras pre spring -22. Massa fint i vanlig ordning och jag lånade med mig en outfit redan till veckans event!

Efteråt bestämde jag mig för att investera i ett par riktigt fina och bra låga boots som jag kan ha hela vintern. Jag ville ha ett par chunky men som inte var för tunga och manliga. Med bra sula så att min rygg pallar. Samt att de måste funka både till klänning och byxor. Valet föll till slut på dessa från Flattered som jag provade ut i deras pop up-butik. Jag satte på mig dem direkt och har sedan haft dem hela helgen vilket måste vara ett toppbetyg för ett nytt köp!

På kvällen skulle jag egentligen bara vara hemma och ta det lugnt, men Petra ringde och sa åt mig att följa med på middag på nyöppnade La Boca Doce. Jag älskar när ens kompis kan känna av vad man behöver och liksom säger till en ibland. Nu behövde jag en kväll med vänner mycket mer än en hemmakväll och jag är så glad att jag lät mig övertalas!

Vi åt massa mat och pratade bort hela kvällen. Det roligaste var när Petra skulle övertala mig och jag sa typ ”Mja, alltså vet inte om jag orkar…” varpå hon kontrade med ”Okej då får jag väl dra mitt esse i rockärmen då – Bachelor-killarna ska dit ikväll”. Det var det hele sen var man övertalad haha.

I lördags plockade jag upp massa växter som levererats hem till oss från LALA Plants. Så skönt med växter hem till dörren när man inte har bil!

Sen kom Jossan, Josef och Mio på lunch. Jag tror att Mio och Dante tog fram varenda leksak och spred över prick hela lägenheten. Jag skyfflade ihop allt när lilleman somnat, gjorde lägenheten lördagsmysig igen och sen kollade vi på Kastanjemannen. Vi har bara sett tre avsnitt hittills men h e r r e g u d så bra den är. Lika bra som Bron? Kan vara så.

I söndags var det Fars dag! Det firade jag genom att premiära min nya vinterjacka från Acne Studios. Nu ska jag bo i den fram tills april så det kändes värt att köpa en jag verkligen tycker om.

Damon gick till Grand Hotel för att träna och spa:a medan jag och lillegoset cyklade till parken.

Sen gick vi hem till hans föräldrar och åt fars dag-lunch. Vilken vecka va <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi