Weekly Plans

Jag brukar alltid skriva det här inlägget när jag sitter på plats på kontoret på måndagen, men den här veckan gör jag som jag vet att många bloggkollegor gör: tidsinställer och skriver det på söndagskvällen. Jag sitter nyduschad i sängen med datorn i knät och får undan lite jobb inför nya veckan. Vi har vikt tvätt, jag har beställt Washaway och sorterat tvätt, lagt fram kläder för mig och Dante till måndag och tisdag, packat väskorna för jobb och förskola samt gjort en ordentlig skrubb i duschen. Om jag inte ligger i fas på söndagskvällen blir det alltid kaos på måndagsmorgonen.

Det kan det bli ändå i och för sig. Man vet aldrig vad som händer när man har barn haha.

Den här helgen gav mig precis den typen av energi som jag behöver inför veckan som kommer, som kommer bli en av de mest fullspäckade och roliga i år om jag får gissa. Mer om den här veckan senare, först vill jag prata om hur en perfekt helg ser ut!

Fredag: Hämtade Dante tidigt på föris, gick och fikade tillsammans, handlade inför helgen och köpte med oss burgare till killarna på vägen hem. Pratade, alltså hade riktigt samtal, under fikan och han ville aldrig gå därifrån pga man märkte att han liksom hade TREVLIGT med sin mamma åååå. Sen fredagsmys hemma och när Dante hade somnat hoppade jag i ett par klackskor, sminkade mig på en kvart och tog en taxi till nyöppnade La Boca Doce där jag brände av en sex timmar lång tjejkväll. Sa jag att Bachelor-killarna satt vid bordet bredvid?
Lördag: Bjöd över Jossan, Josef och Mio på en härlig lördagslunch. Åt massa god mat, efterrätt, drack kaffe och lät barnen leka loss. När dom gick var det kväll och vi tog en promenad i novembermörkret följt av Kastanjemannen och lösgodis i soffan.
Söndag: Pappan fick sovmorgon, lekte i parken hela förmiddagen, firade Fars dag hos Damons föräldrar hela eftermiddagen. Sen hopp ner i sängen med datorn innan klockan åtta och här ska jag ligga resten av kvällen.

En perfekt helg är som en perfekt godispåse: lite av allt det bästa.

I veckan ska jag: Gå på Mama-galan, demonstrera mot förlossningskrisen, ha massa möten, gå på tjejmiddag, fota och filma allt ifrån julkampanj till intervjuer, förbereda vår live på Orange Day och jobba med en ny stor partner som jag ser fram emot att lära känna.

Hur ser din vecka ut? Vad behöver du plocka bort eller addera för att må så bra som möjligt? Glöm inte bort att ta hand om dig!

Foto

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi