Eldstickans födelsedag, en fascinerande uggla och ångest

Här kommer förra veckan i 15 olika bilder! 

Det hela började i måndags. Eldstickan fyllde 4 år och det firade vi genom att skåla i dammsugare. Så roligt att vi sitter så många entreprenörer tillsammans och kan fira och peppa varandras framgångar!

I onsdags hade jag på min Adoore’s nya kollektion som kom förra veckan. Så galet fina klänningar som vanligt. Den här modellen är tunt stickad och så skön på kroppen.

Jag och Julia åt frukost på Riche. Overnight oats och avokadomacka!

Tyckte jag såg så ordentlig och vuxen ut på den här bilden. Vilket är intressant för jag känner mig så himla ung fortfarande, haha. Hur känner ni er? Som i er ålder, som äldre eller yngre?

I torsdags hade vi inspelningsdag på kontoret för Baby Journey och FORNI. Då är det viktigt att ladda upp med mycket fika. Eller det är det i och för sig varje dag…

Ny dag, ny klänning från Adoore.

I fredags blev det Max-middag mmm.

Sen göra allt jag kan för att kolla ikapp Bachelor. Finalvecka nu!! FÖR SPÄNNANDE! Kommer en artikel om säsongen på torsdag på FORNI!

I lördags åt jag lunch med mina föräldrar på Café Arthur ute på Djurgården.

Sen gick vi på Skansen och jag tittade på den här ugglan i säkert 15 minuter. Fastnade för den, vet inte vad det var haha. Ugglor är så knasiga?

Lyllo Dantis som får en sån här fin uppväxt.

I lördags kväll blev det charkisar för denna lilla mami.

Sen har jag läst denna i helgen. Otroligt intressant och något befriande i att läsa att det finns rent biologiska anledningar till ångest.

Hur var din förra vecka?

  1. Så mysigt inlägg!

    Min dröm-fika med alla Delicato-grejer ?
    Och ett kontor, wow wow wow!

    Jag känner mig nog ungefär som min ålder. Men definierar mig fortfarande inte som förälder, vuxen, senior på jobbet eller så trots att jag är det. Inte att jag inte trivs i dom rollerna men mer att jag inte tänker så mycket på det. Flyter mer med! Som att man lajvar mamma liksom! När dottern var spädbarn var det mer som att jag hade en sidekick som hängde med överallt än att jag blivit vuxen och hade barn.
    Sen när jag pratar med andra som inte är min närmsta bekantskapskrets kan andra lika gamla kännas sååååå vuxna…

    Ha en fin dag!

    1. Så glad över att du år efter år fortsätter blogga. Tack för det, du behövs. ❤️

      Har precis som du följt årets säsong av bachelor. Hade varit roligt att få höra vad du tyckte om finalen och vilka som varit dina favoriter!

      Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi