En helg som gav energi och kvalitativ familjetid, vilket är det bästa man kan få

Hej och välkomna till min helg! Här är jag i fredags på kontoret. I sidenblus från Ahlvar och kjol från Nathalie Schuterman.

Jag hade bokat in en lunch med Petra, Bosse och Marith på Riche. Vi drack champagne och pratade om livet, lägenheter, renoveringar, utekvällar och bakisbruncher. Världens härligaste lunch med mina älskade, älskade vänner.

På eftermiddagen åt vi morotskaka på kontoret som Evelina hade lagat, sååå god var den. Win att dela kontor med folk som är bra på att baka :)))

Efter jobbet gick vi hem och hade fredagsmys för hela slanten, men då la jag undan telefonen och bara njöt av tid med min lilla familj.

I lördags bestämde vi oss för att ta oss bort till Vasastan! Alltså varför är min son så jävla liten och gullig jag SMÄLLER AV.

Vi hade bokat en sen lunch på Portal som ligger mitt på St Eriksplan. Jag har bara varit där en gång innan på ett event så jag var pepp på att testa maten då jag hört mycket gott om restaurangen.

Killarna var också taggade på lunch!

Så himla mysigt att gå på restaurang tillsammans? Ja, Dante skriker alldeles för högt och det äldre paret bredvid tittar surt fastän vi försöker säga till tjugo gånger. Ja, det äts lite snabbare än utan minimänniskor i sällskapet. Nej, det hade inte varit lika trevligt utan los paddos. Men bara hela grejen att gå på restaurang tillsammans, dela på bröd och äta goda saker och mysa en timme innan man sticker till lekparken igen. Det känns så härligt tycker jag.

Jag åt en röding med smörsås, forellrom och gulbetsknyten som var en av de godaste fiskrätter jag någonsin ätit!

Drack ett glas av detta goda riesling till!

Sen mötte vi upp svärfar, lekte massor och när kvällen kom blev det chips till middag och så somnade jag prick klockan nio framför en film.

I söndags vaknade Dante och hade direkt anpassat sig till vintertiden. Vi förstod ingenting men jag antar att stjärnorna står rätt ibland! Efter frukost och häng hemma tog vi oss till mina föräldrar för att äta lunch.

Det blev pulled pork-burgare för stora och små följt av lek utomhus samt att stå lääänge och titta på spårvagnarna som kommer utanför hans mormor och morfar.

Vi tog båten hem, gick av vid Gröna Lund och tittade länge på alla Halloween-utklädda människor som skulle in på äventyr. Det är helt otroligt vilken satsning Gröna Lund har gjort i år med Halloween! Nästa år ska jag gå på Lilla Grönan med Dante under Halloween, han kändes lite för liten i år. Längtar redan. Varje gång vi tar båten förbi Grönan frågar han om han får gå in haha… nästa år då jäklar!

Både jag och Damon konstaterade att vi mådde så himla bra i söndags när det var dags att sova efter den här helgen. Vi har tankat familjetid, är utvilade och den här veckan är det höstlov vilket innebär lite mindre möten och event för vår del. Skönt med en liten paus innan hösten fortsätter att springa fram i raketfart!

  1. Älskar att gå ut och äta med min son! Han är 4 år nu och det börjar fungera utmärkt även utan att ha på ipaden. Man får bara se till att underhålla lite; medan man väntar på maten brukar någon av mig eller sambon gå runt med honom. Kanske kolla in mot köket, undersöka toaletterna eller bara springa av sig på trottoaren utanför. Längtar till nästa restaurangbesök 😊.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi