Födelsedagsmiddag, rensning och en underbar sak

Innan vi dyker ner i semesterbilder tänkte jag att ni skulle få följa med i åtta bilder från min helg!

I fredags var vi bortbjudna på middag hos David & Kattis eftersom David fyllde år. Jag känner för att klä upp mig i klackar och sommarklänning så länge som det bara går! Så jag hade på mig förra sommarens klänning från Adoore och nya klackar från Gia x Pernille Teisbeck som jag fotade för ett samarbete med Wakakuu och sen köpte loss. Livsfarligt jobb har man. Men de var i det mjukaste läder jag någonsin haft på mina fötter och så kändes de både snygga + sexiga vilket är en superkombo.

Det blev kantarelltoast och bubblor följt av kalvfilé med sommarsallad och avslutningsvis gino med vaniljglass. SLURP! Sa det. Mycket trevlig kväll och väldigt mysigt att åka hem vid midnatt med regnet som öste ner utanför.

I lördags var det parkhäng som Dante hade saknat efter några veckor borta från sina favoritparker.

Vi åt lunch och fikade hos D’s föräldrar!

Och på kvällen åt vi fisk med potatis, så gott i all sin enkelhet. Sen blev det lösgodis och så plöjde vi igenom Young Royals. 3.5/5!

I söndags gick jag tre minuter bort till Petras kontor för att hjälpa henne med… det här… och den här bilden tog jag efter en seriös timme av rensning haha. Carro och Mira, jag skickar en faktura sen!

Och så hände något UNDERBART.

Solglasögonen som ni ser på bilden har varit borta sen förra sommaren. Jag har köpt sex nya par solglasögon i år för att försöka hitta ett par som kan ta deras plats, men det har varit förgäves. Inga solglasögon har fått mig att känna mig lika bekväm och fin som dessa. Jag har seriöst gråtit och desperat försökt få tag på ett nytt par, men de har utgått ur sortiment.

Men så… stoppade jag ner handen i den minimala fickan på denna jacka och där låg de och väntade på mig. Jag fällde seriöst en tår. Materiella ting i all ära, men om de får en att känna sig FIN och BEKVÄM så är de fan värda en hel del alltså.

På eftermiddagen hängde vi i parken med Sofia, Hermine och Bernard innan vi gick hem för söndagsmys. Jag och Dante satt vid köksbordet och ritade och åt chips på kvällen och den stunden får absolut 10/10 av mig.

  1. Vilken underbar jacka! Kan du inte göra ett inlägg med dina jackor/kappor så jag kan få lite inspiration? Vet ju att du nämnt att du har köpstopp på jackor men har aldrig fått se dem i sin helhet så att säga.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi