WEEKLY PLANS

God morgon snäckor!

Vilken helg, vilken måndag, vilket väder. Sverige visar sig verkligen från sin bästa sida just nu och jag njuter så mycket det bara går. Hur var er helg? Min var helt fantastisk. Vi var iväg på sommarmiddag i lördags och hade det sååå roligt med våra älskade vänner. Igår var jag skör men också helt jävla upprymd av tacksamhet och lyckorus. Fick dansa utomhus i en trädgård i typ fem timmar i sträck och kände livet i mig.

Den här veckan ska jag fylla med jobb, middagar, utomhuslek, äventyr, fika, aw’s och inspelningar. Jag ska göra något snällt för mig själv varje dag och göra något snällt mot en främling varje dag. Jag ska säga ”Jag älskar dig” till dom jag älskar, krama de jag bryr mig om, lyssna på den som behöver bli lyssnad på och ha tålamod på de platser som behövs.

Det blir en bra vecka.

Veckans utmaning: Att inte ta saker personligt.
Veckans förväntning: Vi har sommaravslutning utomhus med jobbet vilket ska bli sååå mysigt och härligt!
Veckans ångestpuck: Ska erkänna att jag är lite sliten från helgen, hoppas det ger med sig, blir svårt att ens orka träna den här veckan annars…
Det här ser jag fram emot i veckan: Middag med kompisar, sommartillställning med båda teamen, inspelning på torsdag med influencers och en rolig kund, det fina vädret, leka med Dante och så firar jag och Damon åtta år imorgon. Åtta! Helt galet.
Veckans blogginlägg: Vårt årsinlägg kommer upp imorgon enligt tradition.
Måndagens tacksamhetstanke: Åtta år tillsammans – det är inte dåligt jobbat alltså. Let’s go for a lifetime.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi