Outfits, tjejmiddag och nyförälskelse

Vi fortsätter bildbomben från mars va? Ja, det gör vi. Här kommer ett gäng bilder till om vad jag har haft för mig den senaste tiden!

Jag har haft på mig kläder. Till exemoel detta set med jacka och byxor i skinn från Twist & Tango matchat med klackar från & Other Stories.

Vi såg den här filmen på Netflix och jag insåg hur ofta en förälder säger nej, vissa säkert oftare än andra. Jag säger nog inte nej så jätteofta men det skriks ju i panik ibland när man har en 1,5-åring som får tag på allt möjligt livsfarligt…

Vi ritar en stund varje dag och jag tycker att Dante påminner så mycket om mig som barn, han gillar att rita och läsa böcker precis som jag gjorde och fortfarande gör.

I fredags frågade jag mina föräldrar vad de trodde att jag skulle jobba med. Svaret blev att de alltid gissat på att jag skulle jobba med skrivandet eftersom jag höll på och skrev i mina dagböcker och läste massor från att jag var liten. Jag blir på något sätt rörd över att jag får jobba med något som jag så uppenbart har älskat i hela mitt liv.

En dag när Dante sov passade jag också på att ta mig en powernap. Finns ju inget skönare än att sova på dagen.

Jag har ätit middag med de här tre favorittjejerna.

Och dagen efter blev det minipizza med min stora kärlek.

Lilleman och hans hund som är trasig och låter förjävligt men som han alltid ska sätta på :)))

Jag har köpt en ny kanna till kontoret från Marta Leyva. Hon är en fantastisk illustratör som bland annat gjort illustrationer åt Vogue… och Baby Journey! Det är hon som gör alla illustrationer ni ser på startsidan. Herregud så grym hon är.

En dag åt vi massa god persisk mat hos svärisarna.

En dag på kontoret när vi fotade loss för ett samarbete. Jag undrar när nykärleken till kontoret kommer lägga sig, det känns som aldrig.

Resultatet kan ni se här!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi