Sound healing, färska kanelbullar och perfekta byggnader

Hej mina påskkycklingar,

Har ni en fin påsk so far? Det har jag – lugn och skön. Damons föräldrar tog ut Dante på äventyr precis så jag passar faktiskt på att ta igen lite jobb som jag inte har hunnit med senaste veckan. Jag älskar egentligen att jobba när alla andra är lediga så detta passar mig perfekt. Egentligen skulle vi gått ut och hittat på något trevligt men jag känner mig helt slut i kroppen så jag vill bara sitta här med min dator. Viktigt ibland att släppa på förväntningar och gör det man faktiskt egentligen vill. Att sitta med datorn på påskafton när solen skiner utanför kan ju skava lite men om jag är sann mot mig själv (och undviker instagram) så är det precis vad jag behöver.

Det är många som undrar var Min helg i bilder har tagit vägen, med all rätt! Det är ju världens bästa inlägg om ni frågar mig. Men under pandemi-vintern kändes det lite trist att visa upp helgerna då de bara smälte samman med alla andra dagar. Nu är dock våren här och då känns allt roligt igen, så vi återgår till formatet med start på tisdag efter påsk.

Så länge kommer här en bildskörd från senaste tiden!

Jag och Dante har varit på våra traditionsenliga promenader i solen.

Vi har ritat… det här är Dantes min när jag säger åt honom att inte rita på våra Y-stolar hehe…

En dag gjorde jag en Learn from the expert-intervju med William som precis startat egen PR-byrå efter mååånga år i beauty och PR-världen. Här kan ni titta på den!

Jag hade på mig en ny tröja från ARKET, skinnbyxor från Twist & Tango och stövlar från Custommade. adlink

Dante och Vienna har ätit banan i parken.

Och så slog jag till på den här tröjan från Stylein för att fira att sömnträningen hade gått så bra. Helt klart 2021’s bästa köp, har haft på mig den flera dagar i veckan. Perfekt för denna säsong! adlink

Varje lördagsförmiddag brukar jag och Dante gå och handla till helgen. Snittblommor, tryffelsalami som han älskar och lite frukt. Sen promenerar vi hem och vinkar till alla söta tanter i vårt område.

Såhär fin blev jag i håret efter att Jennifer som är min frisör på Bangerhead Studio fixade till mig inför våren. Fasiken vad viktigt det är att hitta rätt frisör ändå? Att slippa sitta med hjärtklappning över att man inte ska bli nöjd. Jag har gått hos Jennifer i en handfull år nu och blir alltid lika nöjd. She gets me.

Mitt favorithus i Stockholm är Diplomat. Så vackert att det gör ont. Baby Journey har sitt kontor i huset bredvid, det är också helt otroligt vackert.

På lördagar efter min och Dantes förmiddagstur brukar jag fika med bulle och kaffe medan han sover. Det är en 10-poängs stund i livet.

En dag besökte vi Remedy som är en pilates-studio där man även kan testa sound healing. Jag testade det för några år sen i Tulum och älskade det så det var roligt att testa igen. Det var ett inslag till Den lilla gravidresan som är en serie Baby Journey och Mindler gör tillsammans där vi går igenom olika ämnen. Det här hörde till avsnitt två som handlar om graviditetens olika måenden och du kan se avsnittet här om du vill!

Rekommenderar alla som vill komma ner i varv att testa detta.

En annan dag, en annan inspelning.

Vi avslutar dagens inlägg med en perfekt skål godis. Om ni frågar mig alltså. Vad får min lösgodissmak för betyg 1-10?

  1. Helt klart en 8a!! Hade inte blivit besviken om ja blev bjuden på den, men hade jag plockat själv hade den varit lite mindre färgglad men mer blandning av choklad o lakrits 🙂

  2. åh, tack för ett fint inlägg Michaela ❤️ Det känns som du har en riktig talang för att lägga märke till allt i ditt liv som finns att vara tacksam för, det inspirerar mig !!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi