Duka upp för påsk

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Hej påskkycklingar

Tack för fina och tänkvärda kommentarer i inlägget igår!

Nu tänkte jag hoppa över från saker som känns till saker som bara är vackra. Nämligen påskpynt! Jag har köpt fina påskservetter och påskblommor för att få till lite känsla här hemma. Sen tänkte jag kanske städa balkongen för att hamna i ordentlig vårfeeling för balkongstädning hör påsken till tycker jag. Sedan tänkte jag inspireras av den gröna dukningen nedan till våra egna små påskmiddagar här hemma. Det kommer bli mycket skagen och sill (om jag får bestämma).

Vad satsar ni på för påskdukning?

Nu ska jag och Dante gå till parken, sen väntar påsklunch med Petra.

Ska ni lura någon idag förresten? Eller har ni blivit lurade? Damon har alltid massa grejer för sig den 1:a april haha, så vi får se om jag blir lurad i år igen.

Puss!

Handduk / Bestick / Tallrik / Serveringsset / Bricka / Linneservetter / Snapsglas / Mugg

Underlägg / Handduk / Skål / Ljusstake / Doftljus / Vinglas / Karaff
  1. Hej bästa Michaela, jag har en fråga till frågor med Forni <3
    Jag och min kille har varsin lägenhet, men vi har varit tillsammans länge så det är klart att det hade varit roligt att flytta ihopa. Nu till mitt dilemma: vi är totalt olika vad gäller inredning och stil haha. För mig är det så viktigt, mitt hem är min borg, för honom är det såklart också viktigt men kanske inte lika viktigt som för mig. Kommer man någonsin komma överens i det? Känns totalt hopplöst, som ett mörker typ. Det är ju liksom inte grund för att göra slut med någon bara för att man har olika stil, det är ju väldigt svårt att hitta någon som vill ha det exakt som en själv. Men jag förstår att man får kompromissa en del. Hur ska man komma överens i detta? Hur var det för dig och D?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi