Böcker, soliga hattar och helgkasse

Ett skepp kommer lastat med 15 bilder från senaste tiden!

En dag gick jag och Dante för att hämta ut böcker. Vi bestämde ju att min nyårsmål var att läsa en bok i år efter att helt ha tappat bort mig i läsandet sen jag blev mamma… Nu har jag redan läst tre! Åh, vad är livet utan böcker? Tråkigt. Samtycket var en magisk bok som Sandra Beijer tipsade om. Jag slukade den på fyra kvällar och nu har Linda fått ärva den.

Dante fick världens finaste set från Livly i present, det ska han ha nästa gång vi ska iväg på något kul tillsammans.

Jag var hos By Malina och kikade på sommarkollektionen. Den här hatten med matchande klänning? Ja det blev en beställning. HEJ SOMMAR!

En dag jobbade jag hemma, åt bananpannkakor och läste bok.

När våren plötsligt gjorde visit var vi i parken i tretusen timmar. Där sitter min lilla kille och blir skjutsad i bussen av en femårig pojke. Min lilla fina ljuvliga person.

Jag och Linda hade workshop i fredags – jag håller nämligen på att ta fram en kurs om karriär! Vad skulle ni vilja läsa om i en sån kurs? Den kommer bli väldigt matig och inspirerande med utdrag från min egen karriär, mallar, listor, filmer och ljudklipp.

Jag och Damon beställde hem Operabarens helgkasse i fredags för att fira att vi fått sova!

Till förrätt var det en brioche med citronkräm och löjrom, mmm!

Varmrätt: osso buco med saffransrisotto.

Någon härlig chokladtarte med saltkola och crunch till efterrätt. Vi slukade allt tillsammans med gott vin och skålade för en ljusare framtid.

Fick hem Säker Stil-boken som jag är sugen på att dyka ner i såhär när vårfeelingen börjar sätta sig i kroppen.

I lördags åt vi vodkapasta med extra mycket parmesan.

Och i måndags fixade jag med bud på eftermiddagen. Det är inte ofta jag ordnar med sånt men det var himla mysigt faktiskt.

Ett citat som påminde mig om varför jag älskar det skrivna ordet.

  1. Du må skrive et innlegg om vin! Deres (Damons😂) favorittvin, vinglass, hvordan bevare vin i flere dager etc. Blir alltid så inspirert når jeg ser dere drikker et halvt glass her og der 😍

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi