Tisdagstankar och personal sökes!

God kväll snäckor,

Jag känner mig helt mörbultad efter idag. Jag var hos min osteopat Edgar (som f.ö. är det bästa som någonsin hänt mig) varpå han avslutar dagens session med att säga att min kropp minst sagt inte mår bra av alla spänningar – jo tack, jag kände det Edgar. När han drog på sig plasthandskarna för att massera min käke inifrån min mun kände jag att toppen av smärta var nådd. Förlossningen bleknade i jämförelse…

Hehe. Nej men ni fattar. Sömnträningen har gjort sitt och senaste veckornas stress, nervositet, sova på soffan och alla känslor som funnits med mig har satt sig fysiskt och var tvungen att redas ut. Vi fick inte bort allt dock, så en ny tid väntar nästa vecka.

Sedan hade jag ett terapisamtal där jag för första gången under den här behandlingsperioden bröt ihop och fick hålla mig för att ens kunna fortsätta samtalet. Jag blev så ledsen. Tänkte skriva ett inlägg om min terapi som kommer ut snart, men att gå i terapi betyder att inse saker och vissa saker är jobbiga att bekänna för sig själv.

Efter jobbet mötte jag i alla fall upp Danni för en promenad, sen hämtade vi Vienna och Dante och gick till parken. Snön är ju mindre kul för oss vuxna, men barnen älskar det och det är härligt att se glädjen i deras ögon när de springer runt, skrattar och tittar upp mot skyn.

Nu är kvällsbadet, middagen för stora och små, städningen av leksaker i lägenhetens varje hörn samt min egen tvagning avklarade och jag har sjunkit ner i soffan. Några timmars jobb väntar innan jag tar nattpasset och sover på soffan! Sömncoachen sa till oss att det är normalt att bli oerhört trött när man äntligen börjar få ordning på sömnen eftersom kortisolet i kroppen som produceras av bl.a. stress minskar, vilket gör att kroppen istället slappnar av och man känner sig väldigt trött. Det stämmer verkligen på oss, det känns som att vi hade kunnat sova halva dygnen utan problem. Många frågar mig hur jag kan vara pigg när jag sovit så dåligt, men stresshormonerna gör ju att jag liksom alltid är uppe i varv. Nu när jag får möjlighet att slappna av på riktigt för första gången på över 1 1/2 år, så är det som att tröttheten slår mig som en vägg. Jag är i alla fall så tacksam över att det har blivit bättre. Och även om det skulle komma bakslag nu så ska jag minnas den här underbara känslan av att det finns ett liv med normal sömn i kombination med barn.

Hoppas ni får en fin kväll, ta hand om er ♥

Juste, en rolig grej! Vi letar efter en säljare på Baby Journey som kan joina vårt team. Kanske är det någon av er! Se info ovan och bara mejla in om det känns som en tjänst för dig. Jag vet att många säljare blivit av med jobbet senaste året så kanske kan det här vara en bra möjlighet. Vi letar efter en person som brinner för vår bransch, har erfarenhet inom sälj, gillar att jobba hårt men framför allt ha kul längst vägen.

  1. Hej!
    Du är en sån fin och stark person, med ett djup som känns väldigt äkta. Vilken tillgång du måste vara för dina vänner och alla nära och kära . Du känns väldigt grundad och varm, och unik i din bransch.Vi får något alla andra inte ger. Flummig kommentar kanske, men ville bara säga det! Läser allt du skriver men kommenterar aldrig. Kram från Jämtland

    1. Oj vad berörd jag blev av din kommentar. Tusen tack för att du skickade det här. Jag hoppas att det fina du säger om mig stämmer. Massa kärlek till dig och tack för att du läser!

  2. Har följt er bebis-resa via bloggen och blir så glad att höra att det går framåt med sömnen! Heja heja 🥰 har också själv haft stor glädje av att kunna läsa dina inlägg om mammalivet, tack för att du delar!

    1. Vad glad jag blir att du har hittat stöd här inne, tack snälla för fina ord! Kram!

  3. Åh, jag är så genuint nyfiken av hur ni gått tillväga med sömnträningen? 🙏🏻 Har 1 1/2 åring hemma som
    Inte heller älskar att sova nattetid 😴

  4. Ahhhh! Vår son har precis börjat sova bra efter 2 år av skit och jag är tröttare än någonsin, sovit 13 timmar ibland. Då förstår jag varför… så glad att det verkar bli bättre för er med. ❤️

  5. Hej fina Michaela!

    Jag började läsa din blogg någonstans mellan 6an & 7an, dvs runt 2012. Under nästan åtta års tid var det din blogg den jag hade stenkoll på ifall det kom ett nytt inlägg eller om jag behövde utomstående råd, var det oftast in hit jag gick och scrollade först. En fantastisk genuin och trygg plats under tonåren som gav mig lugn i att saker och ting kommer lösa sig, det är okej att inte alltid vara perfekt och att livet har så mycket mer att erbjuda än tonåren.

    Någon gång under hösten 2019 så slutade jag läsa dem flesta bloggar, mycket tror jag var pga av att jag kände att Instagram tog över mycket av det man annars hittat på bloggar. Men idag gick jag av ren slump in för att jag brukar läsa FORNI (vilket jag älskar, du är ett GENI!!!) och kände bara att HERREGUD vad jag saknat din plattform. Så hej igen och tack för att du är du! <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi