WEEKLY PLANS

Det spelar ingen roll hur mycket jag struntar i att boka på nya saker som inte är tillräckligt viktiga, mina dagar fullständigt flyger förbi i alla fall. Damon sa till mig igår att det känns som att varje dag är en halvdag och jag kunde inte hålla med mer. Var tar tid vägen?

Jaja, igår höll jag på med massa jobb utanför datorn och helt plötsligt var klockan kvart över fem och jag fick skynda mig hem till killarna. Jag hade veckomöten för FORNI & Baby Journey på förmiddagen, sen fixade jag med massa grejer för Baby Journey på eftermiddagen. Vid fyra kom min kusin till kontoret för att hjälpa oss med alla nio (!) lampor som skulle upp men strax efter fem fick jag lämna han och Linda kvar med arbetet medan jag sprang hem till killarna. En mysig och härlig dag i solen – men som gick alldeles för fort.

På kvällarna har jag ju som regel i år att bara jobba två kvällar i veckan så jag lämnade datorn i väskan och tog upp mejlen imorse istället. Så det kanske var där jobbtiden försvann… men tänker inte byta ut återhämtinings-tiden heller så jag är hård på mitt nyårsmål!

Annars då? Vi har sovit mer senaste veckan än vad vi har gjort på 1 1/2 år tack vare sömnträningen, helgen var fantastiskt mysig och jag har så mycket roligt jobb inplanerat för mars.

Hur känns mars so far för er?

Veckans utmaning: Tiden och balans med just tiden. Att hinna jobba men också ge mig tid för återhämtning – samt den absolut heligaste familjetiden. Och tid för vänner, var tog den vägen? Den måste också in annars förtvinar jag långsamt. Och träningen… Jaja.
Veckans förväntning: Igår fick vi upp alla lampor samt en ny glasvägg på kontoret så jag är sjukt peppad på att se hur det blev (jobbar hemifrån idag). Hade verkligen inte förväntat mig att vårt kontor skulle kännas som ett så självklart andra hem men det gör det verkligen.
Veckans ångestpuck: Jag har faktiskt inte ångest mot någonting just nu. Utmaningar absolut, men ingenting som skaver i kroppen. Kanske är det sömn som gjort det med mig… Jag har ju äntligen fått sova upp till sju timmar i sträck flera nätter senaste veckan så det känns som att jag håller på att kliva ut ur en dvala.
Det här ser jag fram emot i veckan: Styra upp mig själv så att jag är redo för våren, boka behandlingar, göra allt roligt jobb, på torsdag kör vi en live med William Värnlid på @forni kl 12.00 och så har vi mysig dejt med kompisar inbokad!
Veckans blogginlägg: Jag tänkte skriva ett långt inlägg om min KBT-behandling och hur den går.
Måndagens tacksamhetstanke: Det finns en vår och den väntar runt hörnet.

  1. hej kan inte du skriva mer om er sömnträning! en som kämpar med liknande för vår dotter

  2. Hej! En till som verkligen hade uppskattat att få läsa mer om sömnträningen. Förstår att det kan vara känsligt men hade verkligen varit guld. Sen är det självklart så att det som funkar för er familj kanske inte fungerar för en annan. Kanske göra ett samarbete med sömncoachen? 🙂 Mvh en till mamma som kämpar med sin 2-årings sömn fortfarande.

  3. Skulle hemskt gärna vilja önska ett inlägg om sömnträningen! Och lite kring historik med att ha övat tidigare, vad som är annorlunda nu osv. Tror många med småbarn som följer dig skulle tycka det vore intressant. I alla fall jag 🙂

  4. SNÄLLA skriv flera inlägg om er fantastiska fest från i somras! <3 Vill höra ALLT haha. Suktar efter sommar och fest och ni verkar bara ha gjort det såååå härligt för era vänner. Stor kram och underbart med lite sömn för er! Kramar

  5. Har jobbat extra länge idag och ligger nu och läser lite blogg innan det är dags att slumra in. Ögonen är trötta och läser det sista citatet som: Prioritize your penis. 😂
    Tänker att jag bjuder på den – goooo natt!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi