15 helt perfekta vardagsväskor

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Det kommer in mycket frågor om vardagsväskor vilket jag förstår eftersom det är det svåraste väskköpet. Vardagsväskan ska vara praktisk och få plats med det man bär med sig varje dag, men om den inte är snygg, whats the point? Exakt. Som ni vet är jag även svag för lite tjusigare väskor men det kan ju ta emot att lägga en stor summa pengar på en vardagsväska eftersom de slits en del. Därför vill jag slå ett slag för vintage och second hand! Flera av väskorna nedan är second hand men ser ut som nya vilket gör att du får ett bättre pris men en lika fin väska.

Själv har jag min stora Stylein-väska i karamell-färgat som jag införskaffade förra våren och fortsätter med även denna vår. Det är en helt briljant väska eftersom den: slukar A L L T, är snygg, tål mycket, har en extra liten väska för nödvändigheter och så går den att hänga på axeln även om man har en tjock jacka.

Tack väskan för allt, ser fram emot ännu en säsong tillsammans ♥

Svart väska / Svartvit väska / Brun väska / Svart rutig väska / Brun rutig väska

Brun väska / Svart stor väska / Grön väska / Svart flätad väska / Brun väska

Svart väska / Mönstrad brun väska / Orange väska / Svart väska / Brun flätad väska
  1. Alltså TACK för detta inlägg! Jag köpte en Bottega Veneta-väska förra året och har så gärna velat ha en handväska men tyckt att priset varit lite väl högt och nu tipsade dom om en otroligt fin nästintill identisk väska som jag genast beställde. Supertack!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi