Drömjobb, skönhet och Stockholm Fashion Week

Ett skepp kommer lastat med magiska artiklar från senaste veckan ♥

Stjärnstylisten Sara Biderman om drömjobbet, karriären och allt slit däremellan

Jag har gjort en intervju med Sara Biderman som jag tycker blev riktigt bra! Vi pratar om ytlighet, viktighet och drömmar i både privatlivet och karriären. En riktigt inspirerande intervju för alla som gillar driftiga människor men också ett riktigt guldkorn för dig som drömmer om ett stylistjobb. In och läs!

Såhär kombinerar du vin med ost

Konsten som alla vill bemästra men inte riktigt vet hur – att kombinera vin med ost. FORNIs sommelier Nick har skrivit en artikel kring hur man gör och exakt vad man ska tänka på. Perfekt att läsa inför helgen och briljera med dina nya kunskaper på middagen.

Pirret, modet och kärleken

Sugen på att läsa en krönika om kärlek? Då border du spana in det här om kärleken som sträcker sig över alla åldrar. Visst är det väl ändå härligt att tänka på att kärlek finns även när man är över 60?

Produkterna Linda-Marie Nilsson köper om och om igen

Lite skönhetssnack med ingen mindre än Linda-Marie Nilsson. Har ni läst vår artikelserie tomma flaskor? Om inte så är det hög tid att göra det nu! Här får vi en exklusiv inblick i vad profilerna gömmer i sina badrumsskåp. Hallå vad spännande!

Trendrapport från Stockholm Fashion Week

Stockholm Fashion Week har ägt rum och Tess har skrivit en trendrapport. Perfekt både för dig som vill ha mer utav Fashion Week men också för dig som inte vill se visningarna, men som ändå vill plocka russinen ur kakan. En maxad dos utav inspiration utlovas i den här artikeln!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi