Torsdagslooken

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Tröja här byxor här skor här

Torsdag och jag är så trött att ögonen ser i kors. Vi var vakna typ hela natten och sen skulle lilleman prompt upp vid 05.00. Som tur är fick vi en Alfons-paus vid sju och sen somnade han givetvis i vagnen på vägen till föris. Jag funderade på huruvida jag skulle skita i hela dagen och bara stirra upp i taket eller ta tag i mig själv och gå bort till kontoret. Jag valde det sistnämnda och även om kroppen värker av trötthet känns det lite bättre när Fannie hade med sig semlor och kaffebryggaren puttrar.

Här ser ni tre favoritplagg för säsongen förresten! Byxorna älskar jag, de passar till allt. Skorna köpte jag en iskall vinter för fyra år sen och de är helt klart en av mina bättre investeringar, de är från Isabel Marant och både varma & snygga. Tröjan är ny för denna vinter och passar perfekt till snöiga Stockholm!

 

  1. Väldigt nyfiken på de här nya nattrutinerna om du vill dela med dig? Har också ett barn med sömnsvårigheter…

    1. +1 på det! Tycker inte att vi får någon hjälp från bvc, undrar verkligen vilken hjälp som finns att få

  2. Wow vilken outfit!! Älskar byxorna, vart har du köpt dem?

    Är mammaledig nu så har egentligen shoppingförbud men kanske ska unna mig dem 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi