WEEKLY PLANS

HEJ SNÄCKOR

Hur mår ni den här måndagen? Jag tycker att den bara sprang förbi. Swish, så var den borta. Veckomöte för FORNI, veckomöte för BabyJourney, presslunch för Minories, några ärenden på stan, zoom-möte, måndagsfika med vår nya praktikant, rensa mejlen snabbt som fan, genomgång av presentationer och vips var klockan nästan 18 och jag sprang hem med längt i hjärtat efter lilleman.

Jag lägger i alla fall en mysig och effektiv helg bakom mig, måndagen klarades av med bravur och nu återstår en spännande, intensiv och härlig vecka.

Nu ska jag koka en kopp te, äta choklad och dyka ner i min bok. Puss!

Veckans utmaning: Vi ska testa en ny sömnrutin för Dante vilket kommer bli en stor utmaning men som jag verkligen hoppas funka. Vi har kontakt med en jättefin sömnpedagog som jag hoppas kan hjälpa oss. Återkommer i ärendet.
Veckans förväntning: Att det ska funka? Haha. Praise the lord.
Veckans ångestpuck: Att vi troligtvis har ett gäng tuffa nätter framför oss, att jag måste träna mer styrketräning nu pga börjar få ont i ryggen igen och att jag fryser jämt.
Det här ser jag fram emot i veckan: Födelsedagslunch för att fira min älskade Petra! Så trevligt med en liten hurra-lunch bara vi.
Veckans blogginlägg: Ska berätta om våra utomlandsboende-planer, kul va!
Måndagens tacksamhetstanke: Damon och jag är ett sjukt bra team, lätt att glömma bort ibland under coronatjafs och vakna nätter.

  1. Du kan verkligen känna dig stolt och nöjd över Forni, vilken härlig plats på internet ni har skapat <3

    1. Men hallå! Vad fint skrivet. Jag är faktiskt mycket stolt och det är kul att se hur mycket den plattformen uppskattas. Så tack <3!

  2. Hej! Härligt med mycket energi på en måndag. Snälla om du orkar, skriv mer om Dantes sömn. Vi är fler därute som kämpar med 100 uppvak under nätterna. Kämpa på!

  3. Håller tummarna för att er nya sömnrutin ska fungera <3 Skriv gärna och uppdatera oss här, jag tror det är fler än jag som är intresserade av att få veta hur det går och vad ni gör – både för er och för vår egen skull.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi