WEEKLY PLANS

Jag vet inte om jag varje år sitter här i december och känner att jag aldrig i hela mitt liv har jobbat såhär mycket, men troligtvis de flesta år i alla fall. Jag minns ett par år som jag känt att jag saknat nya utmaningar och varit lite uttråkad i min karriär vid årets slut – i år är fallet inte så. Allt går i 180 och det är faktiskt väldigt härligt!

Men tyvärr är det så att när jag har mycket att göra prioriterar jag bort det som känns minst roligt. Och sorgligt nog har det varit bloggis… Alltså inte själva bloggen i sig, jag älskar bloggen som ni vet. Men när det inte är roligt att vara här inne tappar jag lusten och lusten är min främsta morot för att driva den här platsen. Jag söker inte efter någon bekräftelse eller så men jag vill förklara läget för er så att ni vet. Förra veckan var ni några som undrade var jag tagit vägen eftersom jag inte uppdaterade på flera dagar så istället för att låtsas som ingenting tänker jag att det är bättre att jag förklarar. Jag vill blogga när det känns kul och peppigt och annars får det vara. Och när folk lever i ett sådant mörker att det tar över alla sociala medier som en orkan, ja, då backar jag ut därifrån med glädjen i behåll. Jag vill inte dras med i det mörka.

NOG OM DET ♥

Hur mår ni idag?

Jag mår toppen och har en spännande dag med fyra videomöten av olika slag. Det är en del som ska stängas inför 2021 som jag fixar med och så har vi utvärderingar på årets samarbeten. Bara drygt en vecka kvar sen blir det julledigt så det står härliga till! Jag ska bara njuta av familjetid, julmat, klappar och pynt.

Veckans utmaning: Att hålla humöret uppe
Veckans förväntning: Dante har lucia på föris imorgon och i år får inte föräldrar vara med – men på fredag släpps en video som vi kommer få titta på! Åh herregud vad jag längtar. Kanske blir några av mina mysigaste minuter i livet.
Veckans ångestpuck: Jag känner att jag inte räcker till – någonstans. Så jobbig känsla…
Det här ser jag fram emot i veckan: Pynta färdigt vår julgran!
Morgonens tacksamhetstanke: Dante har sovit som en prins två nätter i rad och jag känner mig som en ny människa ♥

  1. Hej!

    Vad trist att du känner så. Samtidigt spännande hur olika en blogg kan upplevas av oss på vardera sida, jag tycker det har varit så trevliga diskussioner här på senaste och vettiga frågor med forni. Ett inlägg förra veckan fick ju över 30 kommentarer vilket måste vara så kul! Speciellt när det var konstruktiv kritik om ditt nya veckoschema koncept, det utvecklar ju endast din business! Jag som jobbar som konsult kan ibland tänka på lyxen ni influencers besitter i era företag med en sån direkt kommunikation till era kunder. Ni får ju DIREKT veta vad som uppskattas och inte! Så coolt och något som måste vara så värdefullt! Vi ser ju detta likt en tidning, som ett företag, som vi konsumerar. Men om du ser det som din personliga dagbok som vi kommer med åsikter kring så förstår jag att det krockar. Men det är i sånt fall en dagbok som drar in bra med cash 😉 Ta hand om dig och god jul!
    kram

  2. Vad glad jag blev över att läsa att du äntligen fått sova bra i några nätter. Jag blir helt knäckt efter ett par nätters dålig sömn och har inte ens barn 😂 Så imponerad av er föräldrar som sover dåligt men som kliver upp och kör på dag efter dag. Hejja er och hejja dig! ❤️

  3. Jag hoppas de som sprider negativ energi lägger den energin på något vettigare! Älskar att läsa din blogg, både de vardagliga inläggen, men också när du delar med dig av tankar och känslor 🙂 Kram och hoppas du får en fin vecka <3

  4. Älskar det här nya formatet på Weekly Plans, så mycket mysigare att läsa <3 Och glatt att minimannen har sovit bra två nätter i rad! Även fast att jag inte känner dig så gör det mig SÅ glad att läsa det. Saknar din blogg när du tar en liten paus men förstår varför du väljer att göra så och hoppas att du alltid kommer att fortsätta att välja det som får dig att må bra. Kram!

  5. Jag mår SKIT. Har en paus med min pojkvän på hans initiativ för han vet vad att älskar mig men vet inte vad han vill så behövde tid för sig själv. Vill säga DÅ KAN DU DRA och samtidigt vill jag säga VI KAN jobba oss igenom detta för vill inte leva mitt liv utan honom. Jag är 120% att det är mannen i mitt liv. Imorgon är dessutom vår årsdag. Så aa livet suger.

    Vet inte vad jag ville åstadkomma med denna kommentar mer än ett ärligt svar när nån frågar hur jag mår.

    Tack för att jag kan rymma till din plats på nätet <3

  6. Åh vad tråkigt att du känner så. Har själv inte sett de trista kommentarerna, de kanske inte ens godkänts av moderatorn, men hoppas det vänder snart! Din blogg är en sån fin plats på internet som ger mig massor av glädje och pepp och igenkänning.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi