Livet i 10 bilder

Här kommer 10 bilder från senaste tiden!

Jag och D beställde hem en avsmakningsmeny från Kasai härom veckan när vi ville lyxa till en onsdag. Drack gott vin och åt magiskt god mat!

Så hett tips att klicka hem lyxig mat när man vill ha det lite extra härligt. Vi hade världens trevligaste kväll en onsdag, mitt i december där man inte sett solen på några veckor, i en pandemi, med sömnbrist. Det behövdes!

Jag har en ny siden t-shirt från Ahlvar som jag ska leva i hela december! I den perfekta vinröda julfärgen.

Linda köpte bullar från Lillebrors bageri och oj vad goda de var. Viktigt att äta mycket bullar i sitt liv.

Attilus överraskade mig med en burk rysk kaviar en fredag. LYX! Vi åt den med iskall champagne och sen gav vi halva till svärfar. Dante fick också smaka, det var ingen hit haha!

En regnig dag tittade vi på Alfons-filmen på Netflix och kramades i soffan. Det är Timbuktu som skrivit musiken till filmen och den är sååå bra. Både jag och Dante älskar den!

Jag har unnat mig lite nytt från Valerie: en halsduk, en mössa, ett halsband och ett par örhängen. Allt förutom örhängena använder jag typ varje dag, örhängena sparar jag till jul tror jag!

Min svärfar har provrullat köttbullar inför julen. De är så jävla goda så det behövs ingen sås, ingenting. En klick mos så är man hemma. Herregud så saftiga!

Allt är bra när han finns ♥

  1. Så mysigt inlägg <3
    Om jag ska unna mig en blus från Ahlvar, vilken skulle du satsa på? Tycker dom är så fina men får beslutsångest när jag väl bestämt mig att jag ska unna mig en och ser allt fint på hemsidan 😂 vill ha en klassisk att komplettera basgarderoben med.
    God jul!

  2. Hej Michaela! Jag har en fråga som rör kläder där jag gissar att du kanske har några idéer att dela med dig av 🙂 Jag ser ofta att du delar så fina stickade tröjor. Nu tror jag inte att du haft någon just exakt som jag söker, men jag tänkte ändå fråga dig om du sett någon återförsäljare av plagget jag söker. Jag har en så fin stickad tröja i någon ullblandning som jag använt i många år under jackor eftersom den har dragkedja hela vägen och en hög mjuk mysig polokrage. Liksom perfekt för på höstarna och vintrarna behöver jag ingen halsduk, och dragkedjan gör att jag inte behöver dra den över huvudet och få statiskt hår. Nu är min älskling sliten och jag söker febrilt efter en tröja i liknande modell! Jag har fått för mig att du är inne på varma goa tröjor, så kanske du kan hjälpa mig 😄 Har du händelsevis sett någon i butik eller online som kan vara det jag söker? Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi