WEEKLY PLANS

Okej små snäckor, jag hörde er klart och tydligt förra veckan!

Ingen gillar veckoscheman hahaha.

Som tur är kom Corona och svepte veckoscheman ut ur våra liv och vem är jag att inte lyssna på er och acceptera era intressen.

Så från och med idag blir det inga fler veckoscheman!

Men jag tänker verkligen inte sluta med mina måndagsinlägg för jag älskar dem, en incheckning inför veckan som står framför en är liksom mysigt och välbehövligt. Jag tänker att vi bara göra om inlägget så istället för ett schema kan vi ha en veckolista! Vad tror ni om det? Vad för saker vill ni att vi går igenom i listan?

Jag tänker typ…

Veckans utmaning: Jag sitter i ett problem med mina kollegor som vi försöker ta oss ur men har svårt att ta oss ur. Hoppas vi lyckas…
Veckans förväntning: Nej men jag har två SÅ roliga saker som händer den här veckan, om stjärnorna står rätt, så lovar att säga till så fort det är klart senare i veckan!
Veckans ångestpuck: Jag har så jävla ont i ryggen och Dante har tandsprickning så jag mår fysiskt som piss om jag ska vara ärlig. Jag vet redan innan jag går in i den här veckan att jag har en tuff vecka för min kropp att ta sig igenom. Så ska vara lite extra snäll mot den och inte slarva med min sjukgymnastik (suck så tråkigt).
Det här ser jag fram emot i veckan: På fredag släpper vi FORNI’s morgonshow på IGTV! Kolla in 08.00 på fredag morgon så får ni ett mini-nyhetsmorgon av oss. 45 minuter morgonshow med oss! Perfekt att titta på när ni gör er i ordning och äter frukost. Vi kommer prata mode, julpynt, mammalivet, hälsa och massa mer intressanta ämnen!
Morgonens tacksamhetstanke: Går till mina kontorskollegor. Som varje dag finns där redo att lyssna och ta emot när man har sina mindre bra dagar. Sjukt tacksam över det!

Något ni vill ta bort/lägga till?

Puss!

  1. Kul med nytt grepp! 😀 Medan veckoschema kan bli lågt stressigt då man själv omedvetet börjar rabbla sin egen planering för veckan så är detta inspirerande och ger en reflektion. Kul!

    Spontant tänker jag på de två första punkterna i just denna: det där med hemlighetsmakeri/”ska säga så fort jag kan” den fattar man. Alla influensers håller på så 😜 Men där kanske du istället kan dela med dig av sådant du KAN vara transparent med? Så blir dom punkterna mer givande för oss läsare. Kan vara stolt som litet. Bara en reflektion 😇.

    1. Jag håller med! Det get läsaren absolut noll att läsa att du jobbar med något hemligt. Roligare att höra om saker som inte är hysh hysh! Kram

    2. Håller 100% med. Superkul nytt upplägg men tråkigt med info som inte berättar något mer än att någon har en hemlis.

  2. Ingen av rubrikerna är det fel på, men när du skriver som du gör i de två inledande punkterna så ger det inget för en läsare. Låt rubrikerna variera men att du faktiskt kan skriva ngt mer konkret än att du har ett problem som behöver lösas. Eller att det händer två roliga saker.. Det ger liksom inget för mig som läsare. Bättre att du då t ex skriver ngt du kan berätta om.

  3. Nej men vad roligt att du lyssnade på mitt förslag om lista med förväntningar/svårigheter! 😊😊 Tror detta verkligen är ett roligare format för alla oss läsare. Jag skulle gärna se att frågorna förändras och är lite flödande beroende på vad som händer i ditt liv. Kram!

  4. Jaaa, så mycket roligare att läsa! Kul! Gillade verkligen detta. Och ”hemlighetsmakeriet” eller vad man ska kalla det har jag inget emot. Stör mig inte alls att du skriver lite vagt att du har ett problem eller att du ser fram emot två saker, det är ju inte det som är syftet med inlägget så tycker inte varje punkt behöver vara så utvecklad eller specifik, då hade inlägget blivit för långt och tungt att läsa, det är ju bara en summering 🙂

  5. Håller med ovanstående, ”jag kan inte berätta mer just nu” och liknande är så tråkigt att läsa om 😬 bättre att hålla på nyheten tills man kan berätta mer 🙂
    Jag tycker att olika punkter gärna får förekomma varje vecka så det inte är samma punkter vecka efter vecka 🙂

  6. Jag tycker helt klart att detta var ett roligare upplägg! Men tycker nog precis som några kommenterat att det blir lite tråkigt med punkter där du ändå inte kan säga så mycket. Bättre att slippa en sån punkt tycker jag 🙂 Anja Forsnor tycker jag gör roliga och innehållsrika listor, och hon förändrar dem vecka för vecka baserat på vad hon kan/vill berätta. Kika tex på hennes senaste här https://anja.elle.se/hej-vecka-50/

  7. Jag är en av dem som inte har något emot inläggen med veckoscheman haha, men detta koncept är dock roligare 🙂 Bra idé! Hoppas du får en fin vecka (trots ryggen). Kram!

  8. Roligare format som säkert många uppskattar, kommer själv fortsätta scrolla förbi. Är bara en typ av inlägg som inte intresserar mig.

  9. Men va?!? Jag älskar dina veckoinlägg, tycker det är så skönt att läsa för jag är likadan med sånt!😍❣️

  10. Jag gillar veckoinlägg men vi är alla olika. Gör mitt eget i kalendern för att få en överblick över veckan.

  11. Kul! Skulle uppskatta nåt i stil med veckans matcraving eller liknande. Alltså något du är sugen på att äta i veckan☺️ Eller veckans målbild, nåt att se fram emot när det är måndag och man har massa mindre roliga saker att ta sig igenom under veckan och där målbilden kan vara en morot🥕🥕

  12. Jag älskar veckoschema!!! Jag trodde det var en stor anledning till att man läste din blogg. Hoppas det kommer tillbaka även om jag fortsätter läsa ändå

  13. Ja mer konkreta grejer som relaterar till dessa tider! Vill höra specifikt om hur du jobbar med ett kommande samarbete. Hur gör du urvalen? Hur lägger du upp en jobbdag för att inte börja stressa dig igenom mailen hela dagen. Många känner nog igen sig i att dagen slukas upp av mail och onödiga möten. Hur socialiserar/nätverkar du i dessa tider? Hur orkar du ens klä upp dig och ta dig ut? Jag sitter mest och jobbar i pyjamas. Hur skiljer du på jobb/vardag när du jobbar hemifrån? Jag har plötsligt börjat jobba på kvällar/helger och gör hemmasysslor på dagen. Vad tafsade ni om hemma senast? Jag tjaffsade om vem som ska ta morgonen med bebis. Hur hanterar du en kund som har 10000 korr-rundor. Hur orkar man med en bebis som inte vill borsta tänderna. Hur håller man sig från att festa loss totalt när man väl träffar sina tjejkompisar. Ångest och bakis i en vecka sen.
    Hur håller man sig ifrån att nätshoppa hela jäkla tiden, re-marketing och influencer kampanjer överallt. Lönen tar slut vecka 3 fast den är hög. Hur håller man sig ifrån att inte nappa på ett erbjudande om ”rea på botox” när alla på sociala medier fixar till sina ansikten och förklär sig i filter. Man vet ju inte hur folk ser ut på riktigt längre, man har ju inte setts på ett år? 😂😂
    Aja det var mitt liv i ett helårs contentkalender.

  14. Jag gillar också veckoscheman! Gillar att det liksom startar veckan. Tycker du ska fortsätta med dem men om majoriteten tycker annorlunda så förstår jag såklart om du slutar med dem.

  15. Hej bästa Michaela!
    Följt din blogg och andra sociala medier slaviskt i flera år, känner igen mig så mycket i dig ofta! Speciellt sedan vi båda två blivit mammor de senaste åren. Skulle du vilja dela med dig av övningar du gör för din rygg? Kanske ett inlägg eller en video? Har fått problem med min rygg sedan graviditeten.

    Kram!

  16. Åh, grymt upplägg!! Som en blick framåt på veckan utan att vara ett faktiskt veckoschema (vet inte varför någon har något emot det men…) Men detta kändes som en modern uppdaterad twist på att kika på veckan, samtidigt som det känns mer personligt och att vi får följa med dig ännu närmre i tankar och känslor- älskar! Du är en fantastisk inspiration och verkar vara en helt underbar person, tack för pepp, glädje, igenkänning, mys och feel-good, världens bästa plats på internet! Stor kram

  17. Åh nej!!!! Jag älskar veckoscheman, tycker det är en så härlig start på veckan och kul att se vad andra gör och hur man lägger upp veckan 😫 veckoschema forever ♥️

  18. Hej!
    Jag är den som inte kommenterar men har läst i evigheter och känner att du blivit min vän. Ville efter detta inlägg bara skriva några snabba rader. Min sambo har liksom du också ont i ryggen och jag får ständigt hoppa in och massera och trycka på ömma punkter på ryggen. För några dagar sen köpte jag en för tidig julklapp, en massagepistol. Jisses. Detta är den mest briljanta idén. Testa en sån för din värk!
    Trevlig helg! Kram

  19. Fråga till Forni:

    Hej fina,
    Jag behöver pepp och tips på hur jag ska sluta bli fysiskt illamående och ledsen när jag tänker på att min pojkvän tidigare varit med min tjejkompis. Detta hände innan vi träffades o vi är ej nära men det är något som tar emot något så fruktansvärt. Jag kan ligga o tänka på de nu flera år senare. Jag litar på min kille helt och det är ingen oro att det ska hända med varken henne eller någon annan tjej igen, men det måste ligga i min självkänsla.. att det finns tjejer som tidigare fått honom att vilja och att jag nu jämför mig med de. Är det ens okej att tänka såhär?

  20. Älskar denna lista, den är 100 poäng!! <3 Som den foodie jag är och vet att du också är – lägg gärna till en punkt med mat! T.ex. veckans craving eller recept. Eller något du vill se till att äta osv. 😀

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi