Fars dag-tips

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Grounded Factory

Här kommer ett sista minuten-tips inför Fars dag (eller ett tips i väldigt god tid inför julen) – nämligen våra tröjor från Grounded Factory! Det finns både sweatshirts, hoodies & t-shirts i unisex som är SÅ sköna och passar till de flesta tillfällena. Långpromenaden, söndagshänget, till träningen, hemmamyset eller parkhänget. Jag har använt min så mycket att minst 10 av mina kompisar köpt likadana haha! Och Damon fick såklart en egen i en för tidig fars dag-present i förra veckan. Han valde en med Inhale & Exhale-text på.

Ni hittar alla våra olika tröjor här (klick!). På grund av corona så blir alla leveranser tyvärr försenade men skriv ett fint kort och beställ tröjan direkt hem till din pappa (eller pappan till ditt barn!) så kommer den som en trevlig present på posten så fort den kan.

Annat alternativ: sätt den på din egen önskelista för julen… 😉

♥!

 

  1. Fina bilder – och tröjor! Blir också nyfiken på dina tights – ser att de inte kommer från GF, var köper man dem? 🙂

  2. Jag tänkte baka ett supergott bröd att ge till min pappa på fars dag😍 bakade det häromdagen och det var verkligen gott och enkelt. Hoppas att han kommer uppskatta det, gillar att ge bort sånt man gjort själv🥰

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi