WEEKLY PLANS

Hej favoriter,

Hur mår ni denna världens gråaste novemberdag? Alltså herregud, är det nu solen slutar gå upp över huvud taget. Jag tycker det är ironiskt att jag blir lika chockad varje år, men i år ska jag erkänna att jag kanske blir lite extra chockad eftersom jag har ett barn som älskar att vara ute. Det blir väldigt påtagligt då att vi plötsligt bara har till 16.00 på oss att aktivera oss innan mörkret kommer och det där med att gå ut någon timme för lek efter middagen känns inte jättelockande i den kolsvarta natten. Jag har inget problem med kylan, men mörkret, herregud jag måste bort från det.

Jag vet att många som får barn drömmer om ett lantställe men jag drömmer verkligen om ett semesterboende utomlands, sen Dante kom mer än någonsin. Tänk att ha ett andra hem någonstans där det är ljust och ljummet om dagarna även i januari! Jag orkar inte. Tanken av att inte behöva bylsa på Dante en tung overall utan kunna gå ut i sina små Adidas-sneakers och en tunn jacka – det hade varit något.

Nog om drömmar och mörker. Den här veckan blev verkligen inte som den var tänkt på grund av de nya restriktionerna. Det tråkigaste är att min bokrelease är inställd. Vi hade arrangerat den i mindre skala redan innan men jag såg ändå SÅ mycket fram emot att få skåla för den här boken som jag verkligen har kämpat för. Jag hade bjudit in alla som på ett eller annat sätt var delaktiga till att boken kom till liv och hade som målbild när jag skrev boken att få säga tack och skåla med människor jag bryr mig om, och som bryr sig om mig. Nu blev det inte så men när boken släpps i nästa vecka ska jag skåla och fira massor på hemmaplan och med alla som vill digitalt! Mer om det när releasen kommer den 10:e november.

Ska vi titta på veckan?

Måndag: Jobba hemifrån
Tisdag: Rebecca Stella öppnar butik på fredag och har bjudit in 3 personer åt gången (som umgås med varandra) att få komma dit och kika innan öppning så det ska jag göra tillsammans med Linn och Dasha. Sedan har jag några digitala möten.
Onsdag: Jobbar med Baby Journey och så är det dags för en ny Learn from the Expert-live! Den här gången med Linn och Organista. Alla som är nyfikna på det varumärket får inte missa liven kl 12.30 på onsdag!
Torsdag: Digital presslunch för By Malina. Samt signera böcker som ska ut till lanseringen. Jag har återbesök på min hälsokontroll också.
Fredag: Jobba hemifrån

  1. Hej!
    ÄLSKAR allt du gör och är en trogen läsare av bloggen och dina böcker. Jag tycker det vore kul om ni tog in folk från andra branscher Learn from an expert. Kanske en sjuksyrra nu i och med allt som händer? Eller en yoga lärare som kan visa ett bra hemmapass? Kanske nån som är grym på privat ekonomi. En författare som berättar om skriv processen!! Nån som jobbar som skådis? Eller en högt uppsatt kvinnlig chef i näringslivet. En kock, typ Jennie Wallden! Bara bredda det lite från influencers/media/entreprenörer för där jobbar inte alla och alla vill inte driva eget 🙂 Kram!

  2. Håller med om mörkret! Så fort vintertiden och november kom har jag svårt att hålla mig VAKEN efter kl 16. Man bara va? Det känns sjukligt så jag drömmer också om att en dag bo i ett varmt land där en ”kall” höstdag bjuder på 15-20 grader. Herregud vad skönt det hade varit!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi