Inspiration för veckan

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Byxor / Kofta / Skor / Jacka / Mössa

Kjol / Skor / Kappa / Tröja / Väska

Mössa / Solglasögon / Byxor / Kofta / Jacka / Skor

På söndagskvällarna älskar jag att planera för veckan. Kolla igenom min kalender, tänka igenom urvalen ur garderoben och bara sätta en intention för veckan. I veckan som kommer ska jag fokusera på positiv energi. Både från mig själv, men också i det jag tar in från andra. Här kommer i alla fall några plagg som jag gärna hade haft på mig under dessa kalla jobbdagar som kommer! Jag har faktiskt redan förberett veckans outfits eftersom jag kör veganskt och garderoben är lite begränsad. Det blir mycket skjortor, svarta jeans och stora halsdukar. Fuskpälsen åker fram den här veckan också! Hoppas att ni får en fin söndagskväll så hörs vi imorgon.

  1. Såg att du tipsar om kläder av ull i kollaget. Förstår att det är svårt att få in veganskt tänk i allt (man lär sig efter hand, men det är verkligen galet hur mycket vi använder djur i vår vardag), men vill bara säga att ull är inte veganskt.:)

  2. Till frågor med Forni:
    Hur klär man sig som gravid när man vantrivs i klänning och kjol som är vida? Har panik.. Vill inte behöva lägga massa pengar på gravidkläder men börjar känna att mina byxor snart inte går att knäppa. Tacksam för hjälp!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi