WEEKLY PLANS

Hej snäckor,

Hade så mycket jobb igår så hann inte skriva min weekly plans som jag brukar. Och på kvällen när jag vanligtvis brukar ha tid för att kika in här vaknade Dante så då blev det inget. Han vaknar numera nästan varje kväll redan efter bara någon timme så våra sköna kvällar där vi jobbar, kollar på en serie och myser är liksom på paus just nu… men snart så 🙂

Tack för tipsen om veganska maträtter i förra inlägget! Den här veckan blir det bland annat vegansk taco, matig sallad med sötpotatis och bönor samt en tofu i jordnötssås med ris och gurksallad. Plockade alla recept i Mathems receptbank som vanligt, älskar den.

Jag har en mycket rolig och fin vecka även denna vecka, ska vi kika på den?

Måndag: Möte med FORNI, lunchmöte med Baby Journey och så gästade jag Holy Crap-podden. Det blev ett så fint samtal, säger till när det finns att lyssna på! Efter jobbet besökte jag min osteopat för att fortsätta råda bot på min satans rygg…
Tisdag: Frukostmöte med Tess och sen jobb hemifrån, hämtar Dantis tidigt idag och behöver röja undan massa saker tills dess.
Onsdag: Jobb med Baby Journey på förmiddagen och sen har vi Learn from the Expert med Ida som är kaffespecialist! Så kul! Så sätt ett alarm på 12.30 på onsdag så får ni kika på vår live-intervju. På eftermiddagen ska jag föreläsa för ledningsgruppen på ett av Sveriges största företag, mycket roligt!
Torsdag: Pressfrukost för Base of Sweden och presslunch för Skin Roller. Däremellan ska jag jobba på kontoret och ha ett möte. Avslutar dagen med ett yogapass tänkte jag.
Fredag: Plåtning! Och sen gå på helg – helkväll på stan med två favoriter väntar på fredag och jag längtar så mycket! Checkar in på Nobis prick 15.00 för staycation, nyp mig i armen så roligt!

  1. Hej!
    Jag bor inte i stockholm eller sverige men skulle kunna tänka mig att ni har också där nån som jobbar som baby sleep consultant.. Vi fick hjälp via en online kurs. Men de gör också hembesök vid behov (här i Finland). Kanske någon här vet bättre och kan tipsa!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi