Frågor med Forni

Wooooow! ÄLSKAR sånna här inlägg! Tack…. vilken lättnad att höra om andras avensjuka. Jag har en fråga ? Inspireras mycket utav din klädstil , men är såååå nyfiken på varför du sällan ( eller kanske aldrig ?) har jeans ☺️ Kanske väldigt konstig fråga… haha.

Tack för en fantastisk mysig plats att hänga på.

Haha älskar när sådana här otippade frågor kommer. Alltså jag är bara ingen jeanstjej? Jag gillar jeans när jag är i rätt mode men har på mig jeans max en dag i veckan och resterande dagar klänning eller andra typer av byxor. Älskar svarta, tajta byxor i alla dess slag. När jag har jeans har jag några favoriter: blåa pojkvänsjeans, svarta momjeans och ett par riktigt mörkblåa som sitter snortajt. Puss!

Hej Michaela! En person i min närhet har precis blivit mamma och jag vill givetvis köpa en present till första gången jag får träffa den lille. Vad hade du uppskattat den första tiden som nybliven mamma? Jag vill ge något som skämmer bort både henne och bebisen <3 puss

Vad gullig du är! Till bebisen uppskattar man ju alltid extra fina kläder tycker jag för det är sånt som man kanske inte riktigt unnar sig eftersom det är så många andra stora köp till bebis. En fin filt att ha i vagnen, kanske i kashmir? Garbo & Friends har sååå fina filtar som man kan ha i vagnen nu när det blir kallare ute! Till mamman hade jag erbjudit mig att passa bebisen en timme och låta henne gå på en massage alternativt sätta ihop ett litet self care-kit med saker varje mamma borde unna sig: ansiktsmask, något riktigt gott fikabröd, ett lyxigt te, kanske en fin handkräm och en kylande ögonmask? Vad du än ger är jag säker på att hon kommer uppskatta det massor <3

Hej! Kan du inte skriva ett inlägg alt. ha med i Frågor med Forni där du berättar mer om hälsokontrollen. Tack för en inspirerande blogg! Kram

Jag går på ett ställe här på Östermalm där de tar en mängd olika blodprover, gör EKG, mäter blodtryck, urinprov som kollar massa grejer och så typ hörsel, syn etc. Om du googlar ”Hälsokontroll” och din stad eller stadsdel så får du upp alternativ på ställen som erbjuder detta! Det är skönt för min egen del att gå och kolla upp värden och sånt regelbundet för då finns det också dokumenterat ifall att något skulle förändras hos mig från ett år till ett annat och förhoppningsvis kan man då agera så snabbt som möjligt. Kram!

Sista bilden är helt underbar! Jag noterade särskilt när du skrev “Jag var dock helt slut från veckan så efter ett glas vin och massa mat åkte jag hem medan tjejerna gick vidare.” Jag upplever ofta (90 procent av alla gånger) när jag är ute och käkar med vänner och dom vill gå vidare men inte jag, att jag blir kallad för tråkig och torr. Jag är 28 år gammal och känner att vi borde ha passerat stadiet där vi “hetsar” varandra att stanna ute och dricka alkohol. Upplever du det också? Hur hanterar man det? Det blir tröttsamt och sårande tillslut.
Tack för en fantastisk blogg!

Jag har absolut känt av det du beskriver men sen jag fick barn har det försvunnit, eller så bryr jag mig inte lika mycket längre? Jag gör som jag vill och känner inte att jag har råd att göra som andra vill. Jag tycker att du bara ska ignorera de som har något att säga om dina val. Gör det du vill och strunta i kommentarer eller försök skämta tillsammans med dem för att visa att du inte bryr dig. Jag vet ju inte vad du är för person i kompisgänget men försök att bara göra det som känns rätt för dig. Jag har kommit till ett stadie i mitt liv där jag inte kan ta ett glas för att någon hetsar mig till det, så det är absolut nolltolerans där. Om jag inte vill – så vill jag inte. Jag är även en person som inte behöver att alla dricker tillsammans med mig utan tycker att alla får dricka på de sätt som de vill. Ibland går jag ut med en kompis och äter, så är jag jättesugen på ett glas vin men hon tar en ramlösa – kunde inte bry mig mindre. Eller är på middag med ett kompispar och tjejen sippar på ett glas bubbel hela kvällen medan jag dricker tre glas – fine by me. Precis som att jag ibland är den som dricker minst av olika anledningar. Ibland är jag inte sugen, eller så vill jag inte för att Dante är med, eller så orkar jag inte pga ligger efter med sömnbrist ungefär 14 månader. Och om någon säger något om det säger jag bara som det är och sen är det inget mer med det. Mitt liv, mina val. Tycker generellt det är viktigt att radera alkoholhetsen och att sluta bry sig om vad andra dricker. Puss!

Varför kallas hon för Bosse? haha.

Haha <3 Bosse <3 Hon heter Boo-Espler i efternamn så därav smeknamnet, jag tror alla hennes vänner kallar henne Bosse och det har blivit en del förvirring under åren på grund av smeknamnet!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi