Lång intervju och live idag med PR-chefen Camilla Åstrand

God morgon snäckor,

Idag får ni INTE missa min live-intervju med Camilla Åstrand inne på @forni Instagram kl 12.30. Den går att se i efterhand för er som är upptagna då annars tipsar jag om att göra i ordning en god lunch eller hälla upp en stor kopp kaffe, slå dig ner på någon skön plats och inspireras. Intervjun är ca 20-30 minuter lång vilket är en perfekt tid för att vara lunch eller kaffe-sällskap!

Camilla är den första personen ut i säsongens Learn from the Expert-intervjuserie. Varannan onsdag kommer en lång intervju på magasinet och en live på vår instagram med någon som inspirerar oss. Jag frågade på vår instagram vilka ni läsare var nyfikna på och väldigt många skrev just Camilla.

Camilla jobbar som global PR & Kommunikationschef på Daniel Wellington (!) och har en sjukt inspirerande karriärsresa i bagaget. Dessutom är hon riktigt bjussig med sina tips på hur man ska ta sig vidare i sin karriär och hur man bygger varumärke. Ett kommunikationsproffs av rang.

Ni hittar den långa intervjun på FORNI här (klick!). Och så live 12.30 på @forni. Puss!

Pst… här (klick!) hittar ni tidigare intervjuer att inspireras av

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi