Oktober som jag minns den

Ni vet ju att jag tyckte det var tufft med spädbarnstiden. De första månaderna som mamma var påfrestande, men jag minns ändå oktober månad med värme. Då var Dante 2-3 månader och hösten kom till Stockholm. Jag älskar oktober i Stockholm, trots att den kan vara ruggig kan den också vara helt underbar. Oktober förra året var mestadels helt underbar.

Därför tänkte jag sammanfatta den i ett gäng bilder, för att minnas hur fin oktober kan vara och hur mysigt vi faktiskt hade det mellan alla skrikfester och magont om nätterna.

Jag och Dante satt ihop. Här hade min kropp börjat kännas ganska mycket som innan, jag och Dante hade landat i varandra och jag hade också landat i acceptansen om att han helst av allt ville vara på mig. Nätterna var fruktansvärda, men på dagarna hade vi det väldigt mysigt tillsammans.

Vi gjorde ett samarbete med Babybjörn där vi hade en heldag med Amanda och Philippe på stan som avslutades med en lång, härlig lunch.

Hej Dante, varför är du så söt.

Jag hade mitt första frisörbesök efter bebis! Den känslan!!

Och gick mååånga promenader runt Djurgården som är så vackert att det gör ont varje oktober.

Jag, Amanda och Sofia fick barn samtidigt under sommaren så i oktober hade vi bokat in första utekvällen post baby!

Det var VÄRLDENS roligaste kväll. Jag vet att alla mammor är olika men jag behövde verkligen den utekvällen för den påminde mig om att jag fortfarande är jag.

Utekvällar i all ära, men mestadels av tiden tillbringades med den här ljuvliga varelsen.

En dag klädde vi upp oss och gick hem till Margaux på brunch!

Drack öl, snackade skit och spontandansade mitt på dagen.

Vi var med i Efter Fem och pratade om att jag kapslade in min moderkaka! Dantes första tv-debut och han gjorde givetvis succé.

Ny dag, nytt Djurgårdsvarv.

Hängde massor med Bosse och August och när bebisarna sov åt vi lunch på Rosendahl.

Du och jag

Vinlunch med CamillaMilles en solig oktoberfredag. Mamma och min svärfar brukade ta Dante någon timme här och där så att jag kunde jobba eller ta en paus med någon kompis. Guld värt och jag rekommenderar alla nyblivna mammor som har den möjligheten att ta den. Ha ingen prestige, gör det bara. Du kommer må så bra efter att ha tankat energi på annat håll!

Köpte en ny mössa till Dante och trodde på riktigt att jag skulle dö när jag såg honom i den för första gången.

Hade ett event med Stokke – mitt första event efter bebis!

Hängde på Rosendahl med Alexia och tjejerna.

Och var mestadels av tiden hemma med honom.

Inte helt fel månad ändå ♥

  1. Hej kloka Michaela, du behöver ge mig någon form av självförtroende-kick… Nästa vår ska jag (om man får resa då) åka på en lyxig möhippa på en båt i Medelhavet. Jag kännes egentligen bara tjejen som ska gifta sig och ingen annan av de tjejer som ska med. Det jag redan nu har ångest över är att alla tjejerna är p e r f e k t a ! Ingen har celluliter eller platt mage, alla har stora bröst, snygg rumpa och perfekt hy – tvärtom hur jag ser ut med andra ord.
    Jag veeet att utseende inte är allt bla bla bla men nu när jag ska åka på resa med typ ett influencers squad (som fotar och filmar sig sjävla heeela tiden för instagram) så känner jag mig minst sagt som ”fula kusinen från landet”. Jag känner som sagt inte dessa tjejer men det lilla intryck jag fått via insta är att de är extremt självupptagna och perfektionister.
    Jag överväger kraftigt att tacka nej till resan…
    Vad säger du som ändå hänger både framför och bakom insta?
    Stor kram

  2. Mysigt!! Och jaaa oktober är det vackraste som finns, sprang på djurgården i helgen och höll på at snubbla för kollade bara upp på alla lövvsen

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi