DoMa, minikök och organisering

Helgen började med att jag och gullis åt fredagslunch på Riche. Min favvosak att göra.

Sen träffade jag upp Lollo för avskedsfika innan hon officiellt gick på MAMMALEDIGHET! Så stort :’) Kommer sakna henne på kontoret.

När Dantis somnat för kvällen promenerade jag bort till DoMa för att äta middag.

Jag och Petra gav Bosse en middag där i födelsedagspresent!

Lägg NER vad gott det var, vilken underbar restaurang. Vi tog in massa olika rätter att dela på, till exempel denna löjromshistoria.

I över fyra timmar satt vi och pratade ikapp om livet. Jag var dock helt slut från veckan så efter ett glas vin och massa mat åkte jag hem medan tjejerna gick vidare.

Avslutade med saffransmunkar i miniform innan jag, trots tröttheten, åkte hem mycket glad och nöjd.

I lördags gick vi en sväng till parken och lekte butik.

Sen fortsatte vi hemmaleken med Dantes nya kök som jag överraskade honom med förra veckan! Perfekt tajming till vabb-dagarna. Alltså gud vad mysigt köket är, jag köpte lite frukter och sånt till som vi leker med om dagarna. Kommer från Babyshop och finns här!

I söndags åt vi frukost med tända ljus eftersom vädret var så ruskigt. Riktigt höstväder!

Sen öpnade vi paket som Dante hade fått på fredagen. Bra att spara sånt till tråkiga mornar 🙂 Han fick jättefina organiseringsprodukter från Linn och Organista eftersom han inte kunde släppa taget om dem sist vi var på kontoret haha. Så snällt!

Efter frukost gick vi ut i rusket. Hans overall är från Kuling x Kenza och mössan från Baby Mocs!

På kvällen åt vi pasta med D’s egna pesto som jag ÄLSKAR! Mmm älskar att min kille är så duktig på mat.

Det var den jättelugna helgen. Nu är alla friska och redo för livet igen!

  1. Hahaha men jag ORKAR inte vilken mysig bild sist i inlägget! Drömmen att ha en kille som ens fotograferar sånt haha 🙂 tror jag har kanske… en? bild på mig själv och vår bebis som min man tagit från förlossningen tills nu, och han är sju månader om en vecka haha.

    1. Instakontot mansbebisar hade nyligen inlägg om fenomenet ’män som aldrig tar bild på mamman och barnet’ 😅 tydligen är det rätt vanligt 😅

  2. Sista bilden är helt underbar! Jag noterade särskilt när du skrev ”Jag var dock helt slut från veckan så efter ett glas vin och massa mat åkte jag hem medan tjejerna gick vidare.” Jag upplever ofta (90 procent av alla gånger) när jag är ute och käkar med vänner och dom vill gå vidare men inte jag, att jag blir kallad för tråkig och torr. Jag är 28 år gammal och känner att vi borde ha passerat stadiet där vi ”hetsar” varandra att stanna ute och dricka alkohol. Upplever du det också? Hur hanterar man det? Det blir tröttsamt och sårande tillslut.
    Tack för en fantastisk blogg!

    1. Säg att du blir ledsen, eller ha ett casual samtal om det, typ ”ni gillar att vara ute men jag gillar att vara ute en stund sen vill jag hem och mysa”, kanske är det nån annan i gruppen som känner likadant som du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi