WEEKLY PLANS

Hello favoriter,

Jag sitter på sista stora mötet om boken men min redaktör och min grafiska formgivare, alltså Ann och Louise, är sådana jäkla proffs så jag sitter mest i bakgrunden medan de styr och ställer. Ett tips till alla människor: omge dig med proffs i ditt arbetsliv. Då kommer ni kunna skapa riktigt bra saker ihop och du känner dig trygg med ditt team och litar på dina medarbetare. Jag blir ständigt förvånad över hur grymma människor jag jobbar kring. Här sitter jag och skriver ett inlägg på bloggis eftersom dom är sådana proffs så att jag knappt behövs på mötet haha. Det vi går igenom nu är i alla fall alla små notiser kring boken: en rubrik som ska ändras, en bakgrundsfärg som ska förstärkas, ett ord som hamnat fel, en radbrytning som ska bort. Sista små justeringarna innan den går en sista vända till korrekturläsaren. När han har gjort den sista korrekturen går boken tillbaka till Ann som lägger ett sista helikopteröga på hela boken och sen, på onsdag, så händer det: boken skickas 100% klar till tryckeriet.

Åh!

Annars är det här min första hela arbetsvecka sen juni 2019. Förstår ni hur sjukt det är? Så jag är glad och pirrig den här veckan. Det känns skönt att sitta på kontoret och inte behöva vara stressad över att allt måste bli klart för att jag inte vet när jag kommer tillbaka igen. Nu vet jag – jag är här imorgon igen. Om jag inte hinner något, kan jag göra klart det imorgon. Inte efter 20.00 när Dante somnat och jag ätit middag, plockat undan och lägger mig i soffan. Det känns så härligt och mycket stressbefriande!

Med det sagt, nu tittar vi på veckan!

Måndag: Stora bok-mötet hela dagen och sen hitta på något mysigt med lilleman
Tisdag: Träna på morgonen och sedan till kontoret.
Onsdag: Spela in ett poddavsnitt med en samarbetspartner och bara mysa på kontoret. Boken skickas till tryck!! HURRA!
Torsdag: Kick-off med Grounded Factory! Ni vet väl att jag är delägare i Grounded Factory? Världens finaste yogaföretag. Vi ska planera hösten, nya designs och olika aktiveringar.
Fredag: Frisörbesök och sedan har jag ett litet fredags-event hos mig för en handfull personer tillsammans med Lavazza. Så  mysigt!

3:e november släpps boken i butik, men ni kan förhansbeställa ett signerat exemplar här!

  1. Omslaget är så fint! Kan ni inte designa ansiktet på omslaget efter ditt utseende? Tänk vad coolt att ha ett illustrations-du! 😊😍 All lycka med projektet!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi