Smink, träning och snygga jackor

September fortsätter att leverera massa fint innehåll på hela sajten – här kommer ett gäng favoritartiklar just nu!

Jag provade Verso Deep Hydration Mask: är den värd priset?

En ärlig recension utav den otroligt hypade masken från Verso. Vad tror du, får den bra betyg av vår redaktör Louise eller håller masken inte måtten?


7 roliga träningsformer att testa på i höst

Känner du att du har tröttnat på din träningsrutin och behöver lite ny glöd för att orka röra på dig. Då kan det vara värt att läsa om roliga träningsformer. Här har vi listat lite udda träningssätt som får träningen att kännas lite mindre som ett träningspass.

September, en kärleksförklaring

Vill du läsa en mysig krönika om att förälska sig i en månad? Då borde du läsa den här artikeln! Häll upp en kopp kaffe, luta dig tillbaka och njut av Carolines välformulerade ord.

Läppduon du borde satsa på i september

Färgglada läppar kan vara det snyggaste man kan bära i sminkväg. Det får dig att se ut som att du har ett skyhögt självförtroende och det livar verkligen upp ett helt ansikte. För att lära dig hur du får till den snygga läppfärgen på bilden ovan så klickar du dig in på den här artikeln!

Jackorna att satsa på i höst och vinter

Jag har fått väldigt mycket frågor om jag kan göra ett blogginlägg om snygga jackor att ha i vinter, det kommer! Så länge kan ni läsa om snygga ytterplagg på Forni i denna artikeln.

  1. Hej fina du! min pojkvän fyller år i slutet på september och jag har lite svårt att bestämma present. Vi har bara varit tillsammans i 5 månader (eller 165 dagar men vem räknar <3) och jag tänkte först ge flygbiljetter inom europa men jag vill egentligen inte resa nu även om vi får, och det känns tråkigt att ge en present som vi kan utnyttja först nästa år. Är nyligen uppsagd pga corona och har inte jordens största budget, ca 1500kr, men hade så gärna gett något vi kan göra tillsammans – kollat på vingårdar och spa men det sticker lätt iväg i pris. Har du några bra tips? Kram

  2. Hej Michaela! Har ett önskeinlägg eller i alla fall en fråga till Frågor med Forni. Jag har precis flyttat hemifrån för första gången och det är såklart både spännande och lite vemodigt då jag trivs väldigt bra med min familj. Hade så gärna hört mer om din upplevelse av att flytta hemifrån, vad du kände och tänkte och hur du ser tillbaka på den tiden! Kram och tack för en så mysig blogg <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi