Tisdagstankar

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Tack för alla fina inlägg om bloggandet! Fick den här kommentaren som jag håller med om:

Tror det är samma för konsumenten som för er som producerar material, att man har sitt favoritforum. Jag älskar bloggar då jag föredrar att läsa, nummer 2 är instagram. Där kan man få en quick fix. Däremot har jag inte tålamod nog att titta på en YT video, dom är ju alltid så lååååånga. Tik tok förstår jag mig inte alls på. Så jag håller med om att det nog inte blir nån bloggdöd, då vissa alltid kommer föredra att följa influencers just genom blogg. Andra föredrar annat å då konsumerar man det. Men jag håller med om att man som influencer nog vinner på att satsa på det forumet man är bäst på och som man tycker mest om.
Tack för en fin blogg som jag hittade ganska nyligen, men som nu är en av mina favoriter.
Kram

Jag är ju inte bara en influencer utan även en följare. I alla år har jag älskat att följa folk på sociala medier och mitt favoritforum är verkligen bloggen, sen Instagram och så podd på tredje plats. Youtube får ingen naturlig plats i min vardag och jag klickar inte riktigt med Youtube. Det kanske ändras, men jag märker att jag producerar innehåll på samma sätt som jag konsumerar det. It makes sense!

Nåväl, idag är det tisdag och jag har precis avslutat kvartalets planeringsmöte för FORNI. Vi planerade Q4 redan nu eftersom Lollo går och föder barn när som helst. Det var så peppigt och det känns helt sjukt att jag äntligen kommer vara på plats igen! Jag är verkligen redo att sätta tänderna i den här hösten och börja skapa allt material vi pratat om. Få vara kreativ och göra fina saker.

Ikväll ska vi äta på Lilla Ego med Marith och Jakob, sån lyx, Men först ska jag jobba klart och gå hem till lilleman som verkar ha haft en strålande andra dag på förskolan med sin pappa. Puss!

Dagens outfit! Kjol från Nathalie Schuterman, boots från Zara (liknande här), blus från Ahlvar Gallery och jacka från Stylein (liknande här)

  1. Alltid lika snygg och stilsäker! Random fråga men kan du tänka dig att bli brunett igen i framtiden? Har följt dig sedan rar-tiden och har därför även följt din hår-resa haha!

  2. Jag blir alltid lika besviken när en bloggare jag följer meddelar att de slutar blogga och satsar på YouTube istället. Vet att det är lukrativt med YouTube och att många gillar det, men är personligen verkligen helt ointresserad av att titta på en YouTube-video.:)
    Jag läser främst bloggar till morgonkaffet på jobbet, för att vakna till liv, och på fritiden vill jag göra annat. Så hoppas att du fortsätter blogga! Tror att det kanske är en åldersfråga? Jag är 40+ och har läst bloggar sedan de började komma, medan den yngre generationen är mer för rörliga medier? Blogg = något du kan läsa i lugn och ro. Yngre generationen föredrar mer action kanske?

  3. Hej! Jag och min kille har varit tillsammans nu i ca 3 månader. Känner att jag aldrig klickat så bra med någon innan och älskar honom verkligen. Dock bråkar vi en del.. båda har väldigt lätt att ta illa upp av varandra och vi misstolkar den andra hela tiden. Har du något tips på hur man inte ska hamna i en sådan spiral? Och är det något som kan vara i början när båda är ”lite extra känsliga” och sedan försvinna med tiden?

    Kram och tack för världens bästa blogg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi