FRIYAY

Blogginlägget innehåller annonslänkar

HELLO FRIYAY

Hur härligt är det inte med fredag? Jag kom precis tillbaka till kontoret efter en lunch med Danni och AmandaRiche. Så trevligt att tanka energi en timme innan jag sprang tillbaka hit för att avsluta veckans sista jobb. Däremot kom jag på att jag glömde min bankdosa hemma och jag har massa fakturor att betala av, så snart ska jag ta mig hem och beta av dem så att jag kan gå på välförtjänt helg sen.

Btw, som ni vet så älskar jag Sandro och just nu har dom fått in så galet mycket fina höstnyheter. Dessutom finns det en del godbitar kvar på rean, tycker ni att jag ska slå till på shortsen som matchar min jacka? Det blir lite för kallt för att ha dem nu men tänk i vår sen när man är skit-trött på vinterjackorna och värmen kommer tillbaka (det gäller att ligga ett steg före hehe!)…

Jaja, får fundera vidare på vägen hem. Ha en fin fredag så hörs vi i helgen! Puss

Tröjan

Jag har använt den här tröjan så mycket under kylare sommarkvällar och tror att det blir en sån som får hänga med under jackan hela hösten också för jag känner mig så fin i den!

Tröja / Shorts (på 50%!) / KlänningCardigan / Vida kostymbyxor (även dom på 50%)

Jackan

Fasiken vad nöjd jag är över det här köpet, verkligen 10-poäng.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi