Joker, kräftskiva och Mini Rodini

I fredags mötte jag upp mamma, pappa och Dante efter att ha jobbat på kontoret ett par timmar. Vi tog en aw på Lydmar!

Efter en aperol spritz mötte vi upp D och promenerade hem. Lekte, läste böcker och sen blev det spaghetti med köttfärssås.

Tips på smarrigt vin och fin etikett, två flugor i en smäll!

Vi tittade på Joker som precis släppts på Netflix men herregud så obehaglig den var. Jag har drömt mardrömmar hela helgen? Någon mer som sett den, vad tyckte ni? Helt otroligt skådespeleri dock!

Morgonen efter tog vi det bara lugnt hemma. Den nya, fina ljusstaken i brun marmor fick vi av Kenza och Aleks, fin va!

På eftermiddagen vinkade jag av Världens Gulligaste Person

För att åka ut till Djursholm på kräftskiva!

Kräftskiva med 15 tjejer är inte det tråkigaste jag har gjort direkt…

… snarare tvärtom 🙂 Vi firade vår älskade Bosse hemma hos en annan tjejkompis.

Till efterrätt blev det massa himmelskt goda hembakade kakor och så hotshots. Sen dansade vi, snackade skit och vid elva-tiden tog jag mig hem igen.

I söndags tankade jag energi med den här killen hela dagen.

Jacka och keps från Mini Rodini, byxor från Lindex, skor från Adidas.

Vi var i parken och lekte, sen gick vi hem till Sam och Emma där vi lekte ännu mer. Åt burgare och bara va – precis så som det ska vara på söndagar. När kvällen kom tog vi en promenad innan Dante somnade och vi såg klart Joker (sen kunde jag absolut inte sova).

Hur var er helg? Puss!

  1. Jag såg också Joker första gången nu i helgen! Tyckte den var jättebra och skådespeleriet var fantastiskt! Upplevde den dock inte som så obehaglig som du beskriver hehe. Upplever du att du kan tycka att filmer och serier är mer obehagliga/läskiga sedan du fick Dante? Min mamma har berättat att hon innan hon blev gravid kunde se skräckfilmer utan problem, men när hon fick mig kunde hon knappt titta på typ CSI eller liknande program för hon tyckte det var så obehagligt haha. Har du upplevt något liknande? 🙂
    Tack för din fina blogg som är lika rolig att läsa år efter år <3

  2. Jag tyckte mest att Joker var fantastiskt bra – vilken stjärna han är! Var så fokuserad på att den var bra så tyckte inte den var så obehaglig, mest sorglig.

  3. Vilken mysig helg 🙂 Sammanträffande att jag såg Joker igårkväll, håller med om att den var himla obehaglig och ledde till konstiga drömmar för mig också haha Frågade mig själv flera gånger varför jag fortsatte titta?!

  4. Hej!
    Joker va väldigt tragisk tycker jag! Men väldigt bra skådespelarinsats precis som du skriver.

    Har kollat igenom ditt lägenhetsreportage då jag ska flytta till hus och behöver köpa möbler och annat kul. Vet att du fick rabattkod när du köpte din teddystol hos melimeli. Har de rabattkoder ibland eller var det bara för dig personligen?
    Kram

  5. Omg påminn mig inte om Jokern :((( Såg den när den kom ut på bio och hade sån massiv ångest i flera dagar efteråt? Och fortfarande om jag tänker på filmen blir jag helt översköljd av just obehag. Självklart bra skådespel och så, men nej alldeles för psykiskt påfrestande och grov för mig!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi