Sommarkläder för gravida och nyblivna mammor

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Boob

Gravidtights med hög midja och tröja med gömda hål för amningen.

Välkomna till ett inlägg om mammalivet, graviditeten, amningen och klädinspiration!

När jag blev gravid efterfrågade jag sköna men även snygga gravidkläder. Det ramlade in tips om Boob Design och kort därefter klickade jag hem min första beställning från dem. Sen de kom på posten så levde jag i dessa tre plagg: gravidtightsen, jumpsuiten och deras svarta och vita t-shirts.

Det bästa med deras kläder är att de funkar både under graviditeten men även när det är dags att amma sen (alla plagg har gömda hål för amningen). Jag upplevde att det blev lite väl mycket trix i garderoben när jag först skulle ha plagg som fick plats med magen, och sen plagg som funkade med amningen. Boobs kläder är anpassade för både tiden innan och efter bebis vilket var så praktiskt att det inte var klokt!

Jumpsuit som funkade perfekt med magen och med amningen

De skönaste tightsen och t-shirten jag haft på mig, bär de fortfarande varje dag!

Älskar den här klänningen! Den har ett så skönt material samtidigt som den är sval, tio poäng en varm sommardag! Ni hittar den här klick

En sak som jag pratat om här i bloggen är ju att man inte orkar ha kläder som sitter oskönt eller inte är bekväma, speciellt inte under graviditet och första tiden med bebis. Allt måste vara mjukt och av bästa kvaliteten! Vilket Boobs plagg verkligen är. Hela kollektionen är dessutom gjorda av hållbara material som ekologiskt bomull och är utan skadliga kemikalier, precis som man vill ha det!

Rosa t-shirt

Nu har de fyllt på med sommarnyheter som är riktigt härliga – passa på alla mamas out there!

Leopardklänning – skriv upp dig på väntelistan för denna fina och få ett mail när den finns att handla!

Jag måste slå ett slag för deras wrapklänning som släpps i leopard i slutet av juni. Det finns ingenting som är så smickrande för kroppen som wrapdresses och de kan man ha långt efter man slutat amma också. Om ni bara ska satsa på ett plagg i sommar hade jag fasiken kört denna alltså. Helt magisk klänning!

Jag har en rabattkod till er! Michaela20 ger 20% rabatt på alla plagg med ordinarie pris. Gäller från och med idag till den 16:e juni.

Hoppas ni hittar något fint hos Boob och fick lite inspiration till garderoben. Puss!

  1. Hej, kan du snälla komma med tips på hur man “kall-pratar” . Jag har nämligen fått för mig att du är riktig duktigt på att småprata med människor du inte känner. Det senaste året har jag haft kundkontakt med massor av människor och samtigt som jag ska hålla en professionell roll så ingår ju även lite kall-prat på personlig/privat nivå… problemet är att jag får ångest av precis allt jag säger! Jag tycker att jag uttrycker mig lite plumpt ibland, försöker skoja men når kanske inte fram rätt osv osv. Nu under coronan har jag tyckt att det är såååå skönt att slippa detta småprat face to face, men snart kommer det ju igång igen.
    Snälla tips på “små-pratsämnen”, tack!
    P.S jag älskar mitt jobb så vill inte byta

    1. Jag bara säger till alla gravida: KÖP DERAS KLÄDEER! Finns absolut inget bättre, speciellt byxorna

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi