Kaftaner, matchande set och sneakers

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Hej älsklingar!

Vad sägs om att pigga upp oss med ett fullmatat inlägg med massa härliga kläder? Ja, så gör vi. Följ med!

Solglasögon / Väska / Klänning / Diadem / Skor

Vita, slappa klänningar är bland det finaste jag vet under sommaren. Har ni sett vår kaftan vi har fått in på Grounded Factory? Den är SÅ fin. Eller de lite mer busiga klänningarna här under. Vita klänningar är enkla att matcha och min ständiga favvo-matchning är med skinnjacka och boots.

Klänningen till höger är en riktig Michaela-klänning. Aldrig tänkt på att matcha med sneakers innan men nu kände jag – varför inte? Extra bekvämt när man rullar vagn…

Topp / Kjol / Skor / Diadem

Jag kommer köra en del set som vanligt under den här perioden. Jag älskar set av alla slag och gärna i mönster! Petra har ju gjort världens finaste klänning på Adoore som är som ett set, vet ni vilken jag menar? Den här!

Det här är egentligen inte min stil men det är så snyggt på den som lyckas bära upp den här looken! Längre shorts med ett tunnare linne – funkar perfekt för en city-sommar.

Blus / Skor / ShortsVäska

VÄSKAN!!! Nu är den här typen av väska det mest opraktiska jag kan bära men satan vad fint det är.

Jag lyckas aldrig vara så färgglad som Tess men älskar hennes garderob och brukar inspireras och ta med mig hennes looks på ett sätt som passar in i min egen stil. Det är det bästa överlag tycker jag – att liksom ta en bit från alla man inspireras av och lägga in det i sin egen garderob. Älskar pastell-bomben!

Solglasögon / Skor / Klänning / Väska

Här är en look jag gärna hade haft på mig i juni när jag ska ut och dricka drinkar (om man någonsin kommer kunna göra det igen <3)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi