Frågor med Forni

Hej! Jag har en fråga, jag har sen en tid tillbaka träffat en kille och känner mig kär i honom och vi har verkligen så kul ihop. Har dock problem med att jag alltid måste bli bekräftad och blir ständigt orolig för att han ska tröttna och lämna mig. Han kan på kvällen säga att han är kär i mig och vi har det jättebra men så fort vi sen inte hörs på en dag blir jag direkt nojig och börjar tänka massa negativa tankar. Ahhh så tröttsamt. Har du några tips på hur man ska tänka i dessa situationer?

Fick ett tips när jag var i samma situation som jag tycker hjälpte mig: Bestäm dig bara.

Litar du på honom? Känns det rätt i magen om du verkligen känner efter? Släpp det då och bestäm dig för att lita på den här relationen. Att gå och älta och analysera sönder en relation är inte hälsosam och gynnar dig inte alls. Så – bestäm dig <3

Hej Michaela, har du något tips på hur man gör för att få bättre förståelse för andra människor? Jag har lätt att bli irriterad när jag tycker att någon inte håller med mig. Men kan i ett senare skede komma på att vi hade bara olika åsikter om en sak, och jag tycker om personen ändå. Plz help!

Haha, mja alltså jag kan reagera precis som du ibland. Blir irriterad och sen kommer på mig själv att det var onödigt. Tycker det bästa är att försöka påminna sig själv om den känslan när man hamnar i situationen. Att tänka ”Hmm det är inget fel på den här personen bara för att jag blir irriterad över att vi tycker olika nu, våra åsikter kring detta har ingenting med personen i fråga att göra”. Brukar hjälpa mig (ibland) haha. Puss!

Hej Michaela! Sitter och funderar om jag ska köpa dynor till mina y-stolar eller inte. Tycker du det var väl investerade pengar?
Tack på förhand 🙂

JA! Det är verkligen typ en av våra bästa investeringar. Vi använder våra dynor jämt och de är så bra när vi äter både med och utan gäster för då slipper man oroa sig för fläckar. Dynan är bara att torka av och dessutom är den skön om man ska sitta några timmar. Vi klarar oss inte utan våra!

Hej! Vart är ditt sidobord i trä ifrån? Det är så otroligt fint!

Tack snälla, det kommer från Ligne Roset och jag köpte det inne på Nordiska Galleriet, det finns tyvärr inte kvar då det var ett butiks-exemplar som jag haffade åt mig. Puss!

Käraste du.
Mitt enda hopp och ventil när mina barn var i den åldern träningen.
Jag anlitade en pt. Körde fem pass i veckan. Och vilken räddning det blev. Varvade styrketräning med löpning och yoga.
Jag var nog inte särskilt social under den perioden, pallade inte alla gulliga mammagrupper och vänner vars barn sov som änglar och äääääälskade mat.
Idag är mina barn 4 och 2, jag ser träningen som en del av min dagliga rutin. Kroppen är stark, jag trivs i mig själv, sover bra, humöret är stabilt.
Kanske behöver du ta bort något ur ditt liv för att få plats för träningen?
Men jag förstår att du inte orkar. Oj vad jag förstår dig.
All kärlek

Åh, tack för fin kommentar. Ni är många som sagt olika om träning med bebis: vissa säger – strunta i det, låt motivationen komma! Andra säger som du – gör plats för den om du behöver den!

Jag vet inte riktigt vad som är bäst för mig. Jag skulle kanske behöva ta bort något för att få plats med träningen, främst yogan, som jag vet är så bra för mig. Men samtidigt så vet jag inte vad jag har ”råd” att plocka bort just nu.

Jag ska ta en dag i taget och har lovat mig själv att ge mig tid för ett yogapass i veckan, resten får komma om jag orkar helt enkelt.

Puss!

Hur ser du på förskola för Dante? Har ni kommit in på någon än?

Det är många som har frågat så jag tänkte att jag sätter ihop ett inlägg om detta snart. Puss!

Jag börjar bli så trött på min hud… har du några tips?

JA!
1. Rengöring är A och O. Rengör noggrant och varje kväll no matter what. Peela 1-2 ggr i veckan! Jag kör FOREO ansiktsrengöring varje dusch och sen ordentligt rengöring + peeling däremellan.
2. Gå på ansiktsbehandling hos någon du har fått rekommenderad till dig. Jag går till Lena på Saga-kliniken och hon är outstanding.
3. Dermapen har fungerat väldigt bra på min hud, fråga din hudterapeut om det kan vara något för dig.
4. Lite self tan drops är guld värt för att känna sig fräschare med lite fusk 🙂
5. Produkter som passar just DIG! Själv använder jag bl.a. Mesoestatics produkter som passar min hy väldigt bra samt La Mer som skonsamt återfuktar huden och känns liksom lite lyxigt (vilket en mami behöver).

  1. Hej fina du!

    Tack för en så bra blogg.

    Jag är väldigt nygravid ( i v6) och det är så mycket som pågår inom mig, både fysiskt och psykiskt. Skulle du vilja dela med dig om hur du tacklade de första veckorna? Är en väldigt speciell situation, vi har berättat för så många, jag känner periodvis inte känner igen sig själv med illamående och humörsvängningar samt den hemska oron för missfall.

    Stor kram!

  2. Hej Forni! Vill tipsa dig om serien normala människor på svt, tror att du skulle älska den! Skulle vara kul att höra dina reflektioner sen också i ett inlägg. Kram på dig och trevlig helg

  3. Hej,
    Tack för en underbar blogg!! Jag har en fråga till frågor med Forni.
    Jag är 24 år och avslutade en nästa 4-årig relation i början på februari då jag inte längre kände mig kär utan vi hade blivit mer två bästa vänner som bodde ihop. Min dåvarande pojkvän tog inte det så bra då han inte kände samma men förstod ändå och han flyttade hem till vår hemort. Nu är det nästan 4 månader sedan vi gjorde slut och jag har verkligen kommit över honom men det är en grej som skaver. För ca 2 veckor sen fick jag reda på att han träffat en ny bara några veckor efter vårt breakup, alltså i början av Mars. Trots att jag verkligen känner noll kärleksmässigt, jag saknar honom inte men ändå känns det så jobbigt att han träffat en ny? Hur släpper man det? Hur hanterar man att ens ex går vidare med någon annan?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi