WEEKLY PLANS

Måndag morgon och jag skriver inte det här idag, när jag skriver det här är det söndag kl 19.46. Jag brukar alltid publicera mina vardagsinlägg i realtid men jag vet om att imorgon blir fullspäckad så jag tar det medan lägenheten är nystädad, bebisen sover och Bingolotto står på i bakgrunden. Nedsjunken i min nya, fina soffa (kommer ett inlägg om den!) med min favoritfilt över mig.

Wow, vilken perfekt helg jag har haft. Umgåtts med våra närmsta vänner, njutit av vädret och av Dante. Men helgen kommer senare, först ska vi prata om veckan!

Vi har en härlig vecka framför oss. Jag ska gå på Buskul som är utomhus i en park idag, Dante har inte varit på någon sångstund sen februari pga Corona så det blir ett kärt återseende. Perfekt att man kan ha det utomhus med avstånd på varsina filtar! Sen har vi ett läkarbesök med Dante inbokat (vi går till en läkare regelbundet för hans mage där vi diskuterar allt ifrån kost till vad han är överkänslig mot och hur vi ska få honom att må så bra som möjligt!). Jag jobbar som vanligt två dagar på kontoret och så ska jag få tid till att skriva på boken. I veckan tänkte jag dela med mig av temat! Mycket roligt på bloggen den här veckan, soffor och böcker med mera.

På torsdag kör vi veckans ”talk to the expert” och denna vecka har jag intervjuat Sofia Kacim som är expert på retorik och föreläser om massa intressanta ämnen, som hur man tilltalar unga på arbetsmarknaden och generationerna som kommer in i arbetslivet nu. Det får ni för allt i världen inte missa!

Nu ska jag rosta två polarbröd som jag ska äta med gräddost och gurka framför Working Moms som har släpps ny säsong på Netflix. Hatar inte mitt liv i just denna sekund…

Puss!

 

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi