Organista, Café A la Lo, Studio Hud & Spa och flera andra grymma bolag

Söndag, och vad passar då bättre än att tipsa om den sista vändan med fantastiska bolag som kämpar i krisen? Här kommer några superfina småföretagare som kämpar med sina fantastiska verksamheter! Snart hoppas vi att det här är över ♥

Organista

Organista är min älskade Linns företag och de skapar otroligt fina och bra reseförpackningar som inte liknar någonting jag sett på marknaden tidigare. Smart nog kan du ha dem till allt ifrån när du packar för långresan men även att ha i vardagsväskan eller om du bara ska till landet över helgen. Jag har den lilla necessären i beige (som precis kommit in i lager igen!) i min väska varje dag och sen har jag packningskuberna till hela familjen. En investering och en PERFEKT present till någon man tycker om.

Café A la Lo

Hej Michaela!

Så bra initiativ!
Min bästa kompis öppnade sitt café À La Lo för bara en vecka sedan- ganska oturlig timing och hon behöver allt stöd hon kan få för att det ska överleva genom detta! Det är ett helveganskt café som Lovisa drömt om att öppna i flera år. De har croissanter, matchakakor, goda luncher (som går bra att ta med såklart) och supergott kaffe som de importerar från ett rosteri i Paris. Gå förbi! De håller till på Birger Jarlsgatan 77 och har öppet alla dagar 07-17. <3

Jag var förbi i förra veckan och WOW vilket mysigt ställe – det här får ni inte missa!

Studio Hud&Spa

Hej!

Min mamma Anna-Karin har en skönhetssalong på Kungsholmen intill Fridhemsplan på Flemminggatan 59 Studiohud & Spa. Hon erbjuder allt från ansiktsbehandlingar till dermapen och har erfarenhet från 20 år i samma lokal! Detta är verkligen hennes livsverk… Det är riktigt bra priser och ett jättetrevligt bemötande för alla som vill ta en stund till sig själva!

Vi erbjuder presentkort med 20% mer värde på presentkort-beloppet! Ex. kan du köpa dermapen (värde 2700) för 2160 kr och nyttja i framtiden/nu!

http://studiohud-spa.se/
Bokning sms Anna-Karin: +46 73-939 84 44

Kärlek till er alla!

Svartklubben

Hallå vad fint! Ett initiativ som nog kan göra stor skillnad tror jag.

Jag jobbar på en restaurang som heter Svartklubben som ligger på Södermalm i Stockholm. Hos oss äter man en 3-rättersmeny i totalt mörker varvat med akustisk livemusik. Musiker + serveringspersonal är alla synskadade, så man får helt enkelt komma in i deras värld en stund och koppla av i vårt mjuka mörker. Maten hålls hemlig tills efter att man har ätit så det är absolut ett spännande sätt att uppleva smaker (specialkost anmäls i förväg så alla kan komma till oss, oavsett allergier eller dietval).

Vi har fortfarande öppet på fredagar och lördagar, givetvis anpassat efter de riktlinjer och rekommendationer som gäller restaurangen. Vi säljer också presentkort på vår hemsida om man vill ge en fin present till sig själv eller någon man känner, så kan man besöka oss längre fram om man inte vill gå nu i dessa tider. 🙂

Kram!

By Malina

Åh vad fint initiativ!!! Vi behöver extra kärlek i dessa svåra tider, för vår online försäljning men även i butiken vi har på Humlegårdsgatan 14. Där vi fortfarande har personal på plats som är superdedikerade att hjälpa alla med allt!

By Malina har funnits sen 2010 och Malin har byggt upp allt helt själv utan investerare.

Kram!


Bild härifrån

Hej!

Mitt namn är Elin Holmström och jag är dipl.massageterapeut. Bedriver min verksamhet på Optimal Fysik som är en hälsoklinik i vasastan/Norrtull. Där finns bla jag som gör främst Behandlande massage med fokus på resultat,även avslappningamassage vid önskan,behov såklart! 🙂 jag ÄLSKAR mitt jobb och har gjort det nu i snart 7 år, har älskat det sen dag ett. Varje sag jag kan få ngn att må lite bättre är verkligen lycka för mig.. men just nu har lyckokänslan försvunnit lite 🙁 vaknar på nätterna av oroa mig för framtiden. Tänker på de hela dagarna,även om jag försöker att Inte. jag har redan förlorat 50-60% av mina intänkter/inkomster.
Jag hoppas verkligen att allt börjar rulla på som vanligt för alla våra fina systrar som bedriver egen verksamhet.

Tack bästa Michaela för en UNDERBAR BLOGG. du ger mig kärlek, skratt på distans.
Kärlek och kramar till dig!

Elin Holmström
Elin@optimalfysik.se


Bild härifrån

Hej! vilket underbart intiativ!

Mitt företag heter Maria Margareta – Visuell gestaltning för Garderob, Scen och Utställning. http://www.mariamargareta.com

Jag har grundat företaget Maria Margareta – en samlingsplats för min expertis att använda kläder som ett kommunikationsmedel och ett verktyg för inlärning och förståelse.

Vill du ha hjälp med din personliga stil? Jag vill hjälpa dig att skapa självförtroende för att uttrycka dig genom kläder. Garderob S.O.S är tjänsten där jag hjälper människor att strukturera och förtydliga garderobens innehåll och dess möjlighet till uttryck så att den passar din personlighet.

Tjänsten innefattar cirka 10 timmars arbete där det förutsätter att du är en aktiv deltagare. Mitt mål är att du ska känna dig road av dina kläder, trygg i dina beslut och bekväm i din kropp. Dina kläder ska  spegla din livsstil och din personlighet.

I dessa tider är vi många som har mer tid hemma men kanske mindre pengar att spendera. Vad passar då att bättre än att göra en långsiktig investering för dig och din garderob?
Därför erbjuder jag 50 % på min tjänst Garderob S.O.S. under april månad. Om man inte vill/kan ses IRL så går det utmärkt att genomföra flera/alla moment digitalt. Detta kommer vi överens om tillsammans. https://www.mariamargareta.com/garderob-sos


Bild härifrån

Hejhej!

Vi är en barnvaktsförmedling i Stockholms innerstad som heter Östermalms Barnvaktsbyrå (vi finns även på Lidingö och Saltsjöbaden under Lidingö Barnvaktsbyrå respektive Saltsjöbadens Barnvaktsbyrå) som till följd av Corona tappat 90% av våra intäkter under mars månad. Vi har massa krya och pigga barnvakter som gärna hjälper föräldrar att avlasta och underlätta vardagen samt skapa en rolig och härlig stund för barnen. Just nu försöker vi fokusera på utomhusaktiviteter för att risken för smittspridning ska vara så liten som möjligt och vi är givetvis flexibla med våra kunders behov och önskemål. Vi har ett stort nätverk av barnvakter som finns tillgängliga och alla som söker barnvaktshjälp är supervarmt välkomna att kontakta oss. Allt gott 🙂

Så himla fint gjort! 🖤

Jag vill tipsa om Bossakuten, ledarskapsrådgivning för dig som är (eller har en) chef eftersom jag vet att många ledare upplever en enormt stor stress och press just nu. Så, står du inför en situation som du inte riktigt vet hur du ska hantera? Behöver du prata av dig? Har du ett bekymmer som du vill bolla dina tankar kring med någon som är oberoende och sakkunnig? Då hör du av dig till Bossakuten och så bokar vi in en samtalstid över telefon inom 1-2 arbetsdagar. Tystnadsplikt råder och jag som står bakom den har många års erfarenhet av att stötta och rådge ledare i olika organisationer och på olika chefsnivåer. Går att läsa mer om här: https://www.bossbloggen.se/bossakuten-ledarskapsradgivning-for-dig-som-ar-chef-eller-har-en/

Ingen ledare behöver göra allting själv och tillsammans blir vi starkare! 🖤

  1. Åh kan varmt rekommendera Svartklubben! Var där med min kille och det var helt fantastiskt! God mat och lysande underhållning! Tips tips tips!

  2. Kan varmt rekommendera Paytack! (paytack_loyalty) på instagram. En tech startup som är digitala stämpelkort (minska plast-användningen!! och bra för plånboken för alla stamkunder). Finns i Köpenhamn Malmö och lund! tips till alla som bor där någonstans 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi