WEEKLY PLANS

God morgon snäckor,

Hur mår ni?

Jag mår bra och är så glad över att det är ny vecka! En vecka där vi är friska och våren verkar komma på fullaste allvar. Så himla glad över detta! Killarna har ju varit friska i en vecka och jag sen innan helgen så nu börjar vi verkligen lägga det här bakom oss.

Men. Jag har ingenting planerat ändå. Tänker att vi fortsätter hålla oss mestadels hemma precis som innan vi blev sjuka. Jag ska jobba ikapp det jag inte har hunnit eller orkat jobba undan senaste veckorna. Skriva lite på boken. Hänga med mina killar. Äta god mat och kanske ta ett glas vin till helgen. Typ så!

Förresten, när tror ni att man kommer kunna börja leva ”som vanligt” igen? Alltså slopa social distansering, öppna nattklubbar, sportarenor fulla med publik, konserter… allt. Det känns så nära men samtidigt så långt borta. Jag längtar till det är över.

Ha en härlig måndag så hörs vi sen. xx!


Foto

  1. Tror det kommer bli öppning av samhället gradvis, de största sakerna som stora evenemang och resor utomlands tror jag kommer dröja längst 🙁 Kanske t.o.m året ut? Men hoppas på att man får börja röra sig mer fritt, jobba på kontoret och resa inrikes inom någon månad eller två.

  2. Nattklubbarna är öppna. Social distansering och allt det du nämner kommer att vara aktuellt när smittspridningen lagt sig, det hela hänger på det. För att smittspridningen ska avstanna behövs alla de restriktioner du nämner… vi kan inte komma förbi det via en genväg, gäller även planeten Sverige. Bara för att vi nått kulmen betyder det inte att risken att bli smittad är lägre.

    Tror det blir väldigt utmattande om enskilda personer ska försöka fiska och spåna efter datum då allt är över. Så fungerar det inte med virus och infektioner.

    1. Nattklubbarna är stängda. Har du missat restriktionerna att bara ställen som har bordservering är tillåtna?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi